reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Kira fajne krzesełko!

No no ta Barbie kupiona przez chłopaka który jest jak to sie mówi "pies na baby" kupił
taką jaką by sam chciał mieć ;)

A co do barbie, to nasza nadmorska prababcia chciala uraczyc taka jakas paskuda mala, jak bylismy u nich pierwszy raz. Mala miala wtedy 6 tygodni ::)

A my kupiliśmy Irence krzesełko na imieninki, była zrzuta całej rodziny i mamy takie cuś:
bam03rm3.jpg

Fajnie się składa, jest wygodne i Irenka lubi w nim siedzieć. Dodatkowo mamy wkładkę dla maluszka więc siedzi jej się wygodnie. Konieczne już było, bo w leżaczku nie chciała juz leżeć, koniecznie trzeba SIEDZIEĆ zwłaszcza podczas jedzenia zupek :)

W sumie w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na tym zdjęciu

remeny, krzesełko super. ja własnie sie za czyms takim rozglądam i słucham różnych opinni. Jesli możesz to daj bliższe namiary na sprzedawcę to sobie pooglądam dokładniej

Wiecie co, ja myślę że w obu przypadkach kupno na prezent tych lalek Barbie intencje były dobre :) Ja bym zostawiła na pamiątkę :)

a my mamy takie krzesełko, po odnowieniu starego...:
krzese%b3ko3.jpg

casia1 pisze:
Jesli możesz to daj bliższe namiary na sprzedawcę to sobie pooglądam dokładniej

To krzesełko akurat kupiliśmy w sklepie, bo wytargowaliśmy rabat i cena była taka sama jak na allegro. Nazywa się Bambi, jest ich sporo na allegro. Nie nadziej się przypadkiem na krzesełko pepe http://www.allegro.pl/item119929406_krzeselko_do_karmienia_baby_dreams_pepe_gratisy_.html
w sieci wyglądają bardzo ładnie, a w rzeczywistości mają takie kolory że głowa goli od samego patrzenia. Chyba że lubisz :)

Fajne są te krzesełka ze stolikami, bardzo nam się podobają, ale niestety zajmują trochę miejsca... nasze ma ten plus, że można je złożyć i na upartego upchnąć gdzieś za drzwiami :)

reklama
remeny fajne krzeselko, fajne.
My mamy takie drewniane ze stoliczkiem, juz je gdzies pokazywalam. Brzydsze, ale chyba bardziej wydajne, bo pozniej bedzie mogl Marcel sobie przy nim dlugo siedziec.

Do góry