reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Karolla, na jakiś czas wystarczy Ci i taki koszyczek :laugh: :laugh: :laugh:
Ja myślę o czymś wsuwanym pod łużeczko ale nie wiem co z tego myślenia wyjdzie, na razie zabawki mieszczą się razem z Igunią w łużeczku, więc mam jeszcze czas na myślenie ;)

reklama
basiii pisze:
choliba dziewczyny potrzebuje rady
Hubert waży 11 kg a nosiadełko (samochodowe z funkcja bujania w domu ;)) mam do 13 kg
Mały jeszcze niepewnie siedzi (Od 2 dni) inie wiem czy kupic nowe samochodowe ale te sa juz dla siedzacych czy przeczekac (niepokojaco trzeszczy mi w uchwycie to które mam i stópki wystaja...) choliba nie wiem
basii- u mnie taki sam dylemat, bo Jeremi ponad dyche waży, ale jeszcze nie siedzi. W swoim foteliku- nosidle sidzi jak sardyna i jak Go do niego wkładam to mi strasznie synka szkoda. Pytałam się o to rehabilitanta dzicięcego i powiedział, że lepiej się wstrzyamć z tematem aż mały będzie dobrze siedzieć. Tak zrobię. Mam już na oku fotelik Chicco Key 1. Dwie znajome mamy taki mają i są bardzo zadowolone.

Ja jestem zadowolona z nosidła Maxi Cosi City i następne też kupie Maxi Cosi ale Tobi ;)

a tak w ogóle to zapomniałam pochwalić się lalką którą dostała Ola od Tomka kolegi
uwaga ta lalka to ...... Barbie - debil jak można niemowlakowi kupić Barbie gdzie na pudełku jest
napisane że powyzej 3 lat grr ale to nic jak dla mnie to Barbie Prostytutka niby firmy Matell ale
serio wygląda jak dziwka oto dowód ;D

Karolla rzuć to szkaradziejstwo psu na pożarcie, albo od razu kup jej inne ciuszki.
Nie miałam i mieć nie chciałam nigdy w życiu żadnej Barbie. Jeśli moja córcia sobie zażyczy być może dostanie ale sama z siebie jej nie kupię.

Co do fotelików to my mamy po Matim (ale teraz jeszcze u znajomych) fotelik 0-18 kg (cos w tym stylu jak pisze Kacha, tylko nasz innej firmy). I jest super. Bo można go jednym ruchem ręki rozłożyć i niczym sie nie różni od kołyski. A straczył do 4 roku życia (jak nie dłużej, nie pamietam). Nawet 3 latek jak usnie w samochodzie to można rozłożyć i dziecku się główka nie majta

Ja miałam jedną barbie gdy byłam dzieckiem ale i tak wolałam Lego ;D

Co do fotelików ten co Kachna pokazała fajnie wyglada !

Co do fotelikow, to sie przerazilam waga Waszych szkrabow. To moje chuchro nawet 8 kg. nie wazy :-)
I wracajac do kwestii fotelika, to mam z glowy, bo... kupilismy autko, ktore ma fabrycznie dwa foteliki :-) (kazdy ma 3 opcje w zaleznosci od wielkosci dzidzi). Do swojego samochodu mam 3-13 kg :-), a w domu do siedzenia 3-9 :-) Mam w czym wybierac :-)
Z koszy na zabawki wybralam to wiszace paskudztwo by IKEA... nie mam juz miejsca na podlodze ;'-)
A to nasz ostatni zakup:
wakacje2006krpa426qv5.jpg

Jak widac mamy go juz jakis czas (chyba prawie 2 tyg., ale nie bylo czasu sie chwalic wczesniej)
Na razie mloda tylko sie do niego przymierzala :-)

reklama
o foteliku jeszcze nie myslalam, chociaz moze juz pora...mamy jakis stary po dzieicach kuzynki, ale strasznie wytarty i znajac siebie kupie nowy.
Kosz tysz z ikei mamy.
Karolla, lalunia git, heheh, najfajniejsze dla malego dziecka sa te malutkie elementy ::)
Kira, mam podobne siedzisko:)

Do góry