reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Karolla, wklejej no szybko zdjecia jescio raz:)
Ja tez czesto robie zakupy w "tanszej odziezy", chociaz ostatnio mniej. Ale jak spotkam cos fajnego w sklepie to nie zaluje sobie. No i dodatkowo jestem w komfortowej sytuacji, ze Marcel ma 5 miesiecy starszego kuzyna i sporo rzeczy dziedziczy po nim:)

reklama
Piękne ciuszki wszystkie (zakupy, jak ja kocham zakupy... ;D), tylko u Karolli widzę ino krzyżyki :(.

Ja tam równiez wychodzę z założenia, ze bąbel zaraz wyrośnie z ciuchów, a dostać nie ma po kim, to se na allegro kupuję, a co. Czasem się nówka trafi, czasem używane, ale co to za używanie ciuszków w tym wieku. Jak dzieciak tylko siedzi, a nie chodzi, to wiadomo, że nie zniszczy, bo raz-nie ma jak, dwa-zanim zniszczy, to już wszystko za małe. Mnie się chłop nie wtrąca, zwłaszcza, jak zobaczył jak te ubranka wyglądają i ile zapłaciłam. Tylko bodziaki, rajstopki i skarpetki kupuję musowo nowe.

Mój mi się też nie wtrąca... ja ciuchów w lumpeksach nie umiem ładnych znaleźć kupuję na allegro bo nie opłaca mi się wydawać kasy na nowe ciuszki skoro i tak dziecko z nich zaraz wyrasta... miałam parę nowych ciuszków i czasem tez coś kupię ale musi mi się naprawdę coś bardzo spodobać... a gdyby nas było stać na tyle nowych ciuszków to pewnie tylko po sklepach byśmy chodzili... na razie nie narzekam.. ciuszki które kupuję są w stanie bardzo dobrym lub idealnym :) ale za chwilę to się skończy i i tak trzeba będzie po sklepach latać i kupować bo dzieciaczki coraz bardziej niszczą ubranka i na allegro też nie będą w takim super stanie... więc to co zaoszczędziłam na tych ciuszkach pewnie wydam za chwile hehe

Mi niby tez sie nie wtrąca ale ja głupia pokarze i mówie że kupiłam lekko używane buciki ech mogłam nic nie mówić mam nauczkę
i nie musicie mnie przekonywac że ciuszki są mało lub czasem w ogóle nieużywane bo ja to wiem tylko mój stary nie ... ech...
dobra wklejam jeszcze raz...

dresik kupiony jakies 3tyg temu

wczorajszy zakup

do spania

na jesienne dni

Misia, Myfa, Casi i Magduśka ciuszki super. My dostajemy sporo ciuszków w prezencie, ale mam też kilka z lumpka i są extra. Zwłaszcza bodziaki- bardzo fajna bawełna- nie wyciągają się i super piorą. Chyba jutro się na zakupy wybiorę :)

Boskie ciuszki Karolla
A ja wam chciałam jeszcze pokazać wiązankę którą mieliśmy na pogrzeb... nie byłam przekonana jak będzi to wyglądało ze słonecznikami ale uwielbiam te kwiaty i jak tylko przychodzi na nie sezon to wszytkie bukiety z tym kwiatem staram się zamawiać...
ciuszki058wv2.jpg

Magduśka piękna wiązanka. Kiedyś były rygorystycznie przestrzegane zasady co do gatunku i koloru kwiatów na każdą okazję słynna "mowa kwiatów" dziś mało kto wie jak ją czytać.
Dziś kupujemy po prostu piękne kwiaty na każdą okazję. Jeśli ktoś zwróci uwagę, że mu się nie bardzo widzą na taką okazję, można powiedzieć, że to taki tajny kod, symbol tylko dla wtajemniczonych.

Karolla piękne ciuszki, prawie czuję zapach nowości ;) :laugh: :laugh: :laugh: a żakiecik jest the best

reklama
Do góry