reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Fajne ciuszki dziewczyny :)
ja na allegro kupuję ;) ostatnio kupiłam takie cacka i stan tych ciuszków jest naprawdę idealny.

ciuszki z kolekcji Disney'a :)

a to już w Smyku :) taki cieplejszy dresik na zimę, chciałam kupić  jeszcze zielone adidaski ale kurcze albo za małe albo mega duże były :(

reklama
ja też buszuję po lumpkach, musze przyznać ze 90% garderoby Zuzi pochodzi z "drugiej ręki" A to nasze wczorajsze zakupy.

I dodatkowo ciocia obdarowała Zuzię "szczeniaczkiem uczniaczkiem", aczkolwiek jego walorow edukacyjnych Zuzia jeszcze nie dostrzega :laugh:

Dziewczyny ale piękne zakupy zrobilyście rewelka a Magduska ta kolekcja disneya boska!
Widzę że coraz wiecej bejbików ma miśka uczniaczka ;D

Kurna ja mam problem z chłopem za żadne chiny go nie przekonam do ciuchów z drugiej ręki
raz jak kupiłam na allegro butki adidaski za 30 zł prawie nówki dla Oli do się wściekł że jego dziecko
nie bedzie nosić po kimś nie kumam go ( chyba zrobie jak Magduska i zamówie cos fajnego na allegro szybko wypiore i tyle bedzie wiedział ;D)
... ale co tam dobrze że jak idziemy do sklepu to nie szczędzi dla córy wiec i ja sie chwalę!
coś do spania z H&M

i coś ze smyka przecena była ;)

Karolla hehe, wiesz co jakby mojego było stać na ciuszki tylko ze sklepów to też by tylko takie kupował... :) swoją drogą to naprawdę miłe :)

ja zdjęć nie widzę Karolla!

Misia wiesz miłe nie miłe czasem widzę cos fajnego na allegro i dupa nie zamówie bo nei chce miec awantury !
Kurna jaki down ze mnie skasowałam wsio z albumu w fotosiku i zdjęcia znikły o matko! :mad:

reklama
Do góry