reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Klarcia - fryzurka zabójcza :) my próbowałyśmy zapinać spineczki, no cóż, jeszcze poczekamy :)
Cudna dziewuszka, i taka silna!
Michałek jest bardzo przystojnym kawalerem, oj, będą miały nasze dziewczyny pociechę ;D

reklama
No to miałam wkleić zeszłotygodniowe zakupy, na raziesukienka i piłeczka, nadal nie mogę sobie zrobić zdjęcia, które by się nadawało do pokazania w reszcie zakupów, chyba, że twarz zamaluję :D
sukienkayl2.jpg

i piłka
pikajw2.jpg

pika2io4.jpg

Michał cieszy sięz pochwał żeńskiej części forum ;)
Kachna jaka z ciebie szczuplutka kobitka, ja za to nie bardzo znoszę swój widok po ciąży :(

Kachna jakie chudziutke rączki, ja to mam take jakby mnie kto od pługa oderwał, w sukience prezentujesz sie super

Olcia- dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia Klary- sliczna dziewuszka i jaka silna- juz podnosi brzuszek.
Tweety- Michałaek jak ślicznie śpi; przystojniak

Kachna- ślicznie wyglądasz i zakup udany. Prosimy o więcej zdjęć.

reklama
Do góry