reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Kachna - szalenie mniamuśnie. Będziesz piękną teściową :laugh:.

Myfa, jak zwykle-bosko. Nie każda spódnica musi odsłaniac kolanka, zwłaszcza jak się pędzi z wózkiem po schodach :).

reklama
Zakupki macie fajowe, bo... fajowo w nich wygladacie :-)
Ja sie obkupuje ostatnio regularnie ( w zwoiazku z chrzcinami, slubem, przeceniami i... brakiem kasy :-)), ale nie mam czasu na focenie tego i chwalenie sie :-) Moze po slubie wreszcie bede miala czas, zeby nadrabiac zaleglosci :-)

kupilam Natali szczeniaczka -uczniaczka,jest nim zachwycona
ale ja chyba bardziej ;Di kilka nowych ciuszków,pózniej zrobie fotki

haha Aneta super..chwal sie koniecznie ciuszkami ja czekam wlasnie na psiaka kumpel w Krakowie mi kupic ma w weekend powiennismy juz go miec...tutaj w Rdaomiu nie ma psiaka wykupili a w magazynach zero producent nie przewidzial ze bedzie taki popyt na psiaki wiec jedynie mozna je znalesc w sklepach gdzie sie jeszcze jakies ostaly, a jak nie to we wrzesniu ma byc nowa poartia...z Japoni :-)

Boże mój, Boże...Wysłałam męża po zakupy. Proszek do prania się skończył. Wiecie co przywiózł ?:

- 5 kg proszku
- 4 butelki płynu do płukania
- 4 pudełka pasty do zębów
- 800 (!) sztuk patyczków do czyszczenia uszu Marysi
- 3 kg kiełbasy wiejskiej.

Ja mu te 5kg proszku wybaczam. Przy Maryni się zużyje szybko. Ale ta reszta...Zabiorę mu kartę kredytową, jak pragnę podskoczyć ::).

reklama
Dynia zabawki fisher price u skośnych produkuja i nie zauwazylam zeby byly tanmie!!!!!!!!!!!!!!
Madzia S zeby moj czasem wpadl na taki pomysl ech...kupi zawsze tp co na kartce a czesem nawet nie....moze w Selgrosie byl (hurtownii) wiec tam pojedynczo nie sprzedaja co poniektorych rzeczy ;-)

Do góry