reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Kachna - szalenie mniamuśnie. Będziesz piękną teściową :laugh:.

Myfa, jak zwykle-bosko. Nie każda spódnica musi odsłaniac kolanka, zwłaszcza jak się pędzi z wózkiem po schodach :).

reklama
Zakupki macie fajowe, bo... fajowo w nich wygladacie :-)
Ja sie obkupuje ostatnio regularnie ( w zwoiazku z chrzcinami, slubem, przeceniami i... brakiem kasy :-)), ale nie mam czasu na focenie tego i chwalenie sie :-) Moze po slubie wreszcie bede miala czas, zeby nadrabiac zaleglosci :-)

kupilam Natali szczeniaczka -uczniaczka,jest nim zachwycona
ale ja chyba bardziej ;Di kilka nowych ciuszków,pózniej zrobie fotki

haha Aneta super..chwal sie koniecznie ciuszkami ja czekam wlasnie na psiaka kumpel w Krakowie mi kupic ma w weekend powiennismy juz go miec...tutaj w Rdaomiu nie ma psiaka wykupili a w magazynach zero producent nie przewidzial ze bedzie taki popyt na psiaki wiec jedynie mozna je znalesc w sklepach gdzie sie jeszcze jakies ostaly, a jak nie to we wrzesniu ma byc nowa poartia...z Japoni :-)

Boże mój, Boże...Wysłałam męża po zakupy. Proszek do prania się skończył. Wiecie co przywiózł ?:

- 5 kg proszku
- 4 butelki płynu do płukania
- 4 pudełka pasty do zębów
- 800 (!) sztuk patyczków do czyszczenia uszu Marysi
- 3 kg kiełbasy wiejskiej.

Ja mu te 5kg proszku wybaczam. Przy Maryni się zużyje szybko. Ale ta reszta...Zabiorę mu kartę kredytową, jak pragnę podskoczyć ::).

reklama
Dynia zabawki fisher price u skośnych produkuja i nie zauwazylam zeby byly tanmie!!!!!!!!!!!!!!
Madzia S zeby moj czasem wpadl na taki pomysl ech...kupi zawsze tp co na kartce a czesem nawet nie....moze w Selgrosie byl (hurtownii) wiec tam pojedynczo nie sprzedaja co poniektorych rzeczy ;-)

Do góry