reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Dziewczyny, przepraszam że tutaj ale nie umiem umieszczać zdjęć na ukrytym. Wybaczcie, ale chcę w końcu pokazać córę.
Oto ona

reklama
ło matko a coz to za cudna istotka? ;-) Olcia przecudna malusia kurcze jaka ona silna toz to raczkowac juz bedzie.....a oczka jejku miodzio...wiecej foteczek :-) sliczne dziecvi masz, no ale po takich rodzicach nie dziw zaden....

Dziękuję Myfcia, kochana jesteś :) Bardzo mi potrzeba miłego słowa bo mam straszne spięcie ze starym. Wcale nie przesadzam. Zbieram się żeby coś napisać na zamkniętym, ale coś nie mogę...

W jakiejś mądrej książce wyczytałam, że dziecko musi umieć siedzieć,m żeby raczkować. Ale ile w tym prawdy...

reklama
Olcia córcia super  :) i jaką fryzurkę ma, bo mój łysolek jest :)
Fajnie, że tu wstawiłaś zdjęcia bo ja nie mam dostępu do albumu, to dzieciaczków nie widzę :(
To ja teraz wstawię mojego, może na kawalera dla twojej córci będzie się nadawał ;)

Do góry