reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Misia ile kosztował stroj? super jest.....!!!!!!!!!!!!!!!!! noi moj ulubiony kolorek, jejku po powrocie koniecznie umiesc fotke w nim :-)

reklama
Karola7 super spodniczka i jaka Ty szczuplusia ....
Misia spodniczki super :-) tez nabralam sie ze to Ty ..ale zajarzylam po napisie ze cos nie tak....jednak figura praktycznie taka sama jak Twoja wiec sie nie dziw ze dziewczyny myla sie :-)

uff myslalam ze drozszy....cudny sama bym taki nabyla...a w spodniczce slicznie wygladasz....

Misia kostiumik super :)
Ja w zeszłym roku sobie też zaszalałam i kupiłam nowy kostiumik też w błękicie :)
Karola7 spódniczka super i figurka też :)

Misia spodniki extra, stroj plazowy toze :) Moze Cie w nim zobacze na zywca:)

karola, swietna spodnica. Zgrabne nozki! Niezla laseczka z Ciebie mamuska:)

Ja se zakupilam dwie pary kamaszy, moze pozniej pstrykne fotki, a jutro pedze bo jkaies spodenki i moze mi sie uda stroj kapielowy tez kupic. Tak bym chciala!!

NO no, bo blondynki to tylko w różowym ;)))))

Misia, super strój, a w spódnicze wyglądasz wystrzałowo - chyba jednak bocian Ci podrzucił Wiktora, a zdjęcia z buchem to pewnie jakis fotomontarz...

reklama
Do góry