reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
hehe, pewnie będę na zdjęciach w tych spódniczkach na wyjeździe ;) to cosik potem wrzucę... 8)

a to mój najlepszy zakup od paru lat, jestem bardzo zadowolona :)
bikini.jpg

Misia, spódnice extra i wyglądasz w nich rewelacyjnie ::) na wybieg spadaj może cosik dorobisz ;D
A kostiumik gdzie zakupiłaś, bo jest śliczny?

Dziewuszki- extra spódniczki! Ja na zakupy wyruszam w sobotę i mam nadzieję, że będę sie mogła jakimiś łupami pochwalić ;)

olcia33 pisze:
Misia, spódnice extra i wyglądasz w nich rewelacyjnie ::) na wybieg spadaj może cosik dorobisz ;D
A kostiumik gdzie zakupiłaś, bo jest śliczny?

heheh, to nie ja na tych zdjęciach!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Olcia kupiłam ten strój na zielińskiego to jest stoisko z najdroższymi strojami w okolicy, ale za to jakie piękne! w końcu znalazłam mój rozmiar, bo jak zwykle jest problem typu chcę majki M a biustonosz w okolicy 75 D a nie można mieszać rozmiarówek. Można też ten stroj kupić na allegro, ale ja muszę przymierzyć zanim kupię ;) to jest firma: www.self-collection.com

Karola
piękna spódniczka! aleś Ty szczuplutka!

reklama
Jeszcze raz powtórzę, kostium piekny! może uda mi się starego namówić i skoczę na Zielińskiego chociaż zerknąć.

Do góry