reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
dzieki dziewczyny

banku nie obrabowalam ,bo wtedy wiecej by bylo tylko maly bankomat kachna tylkonie mow glosno ,bo mnie jeszcze zlapia

madzia widzialam tam snoopy ale ,ze rakiete do tenisa trzyma w reku tego nie zaúwazylam ty lepiej widzisz mimo tego twojego astygmatyzmu ha ha ha

tak dytek matka poszalala ale z rzeczami dla corci, bo ta ma lepsza figure jak jej mama

Piękne ciuszki Blond, Olcia rozpieszczana przez babcię a moją teściową dostała pikną sukienkę w kolorze blue na lato jak bedzie pora
pokarzemy fotki małej w kiecce!

Magda 500zł za obronę o matko co za zdzierstwo ? Hmm ja miała za friko że tak powiem ....

A to zabawka zamawiana pare dni temu na allegro dziś doszła i matka szalała ze składaniem oto rezultat..

no to moje zakupki:
torebka:
torebka.jpg

butki:
butki.jpg

i dzisiejszy zakup - bluzeczka:
bluzka.jpg

Piękne zakupki Misia w moim stylu cos fantastycznego !

Moj mężuś zrobił zakupki dziś spożywcze i miał przy okazji kupić 2-3 szt pajacyków do spania dla małej bo był w CH no i w sumie kupił pajacyki, komplet
z myszką miki spódniczke z bluzką , spodenki z bluzką !! Tatuś zakochany w córci ;D

Misia fajowe zakupki. Ja kupiłam podobne buciki tylko nie na obcasiku :)
Mąż mi zabrał aparat więc fotki zrobię po niedzieli ale wczoraj kupiliśmy matę dla Misia no i poszłam do mojej babci a tam...czekał na mnie ( a właściwie na Misia) frak i cała reszta (spodenki, koszula i kaszkiet) na chrzciny :) wszystko to poprostu boskie :)

reklama
Misia jak to wszystko super dobrane.
Magduska a ty tp wogóle kiedyś śpisz??? O 3:20 na bb, a przed 8 rano komp już włączony. Ty to masz siłe dziewczyno.

Karolla dawaj zdjatka

Do góry