reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja na wyprzedażach tylko 3 bluzeczki - ale i tak mi lepiej. a jutro chyba lumpeksik dla Igi nawiedzę.

DZiewczyny prosze mi napisać z jakich pieluch jesteście zadowolone. Bo u nas tragedia - Iga sie non stop przesikuje. Odpadł już pampers - bo szły przenajmniej 2 pieluchy w nocy (no i 2 komlpety poscieli), teraz zawodzi nas bella. Nigdy innych nie kupowalismy - więc błagam. Bo chyba przez to sikanie sie niewysypiamy

reklama
ja od jakiegoś czasu przeprosiłam Pampersy (od momentu jak mają gumki w pasie) Zuza używa rozmiaru 4+. I tylko raz kupa wyszła na plecy, ale to tylko dla tego, że tatuś wyściskał dziecko, a kupy nie wyczuł. :-)

No Magduska, fajne zakupy. Latem Misio bedzie szalal po plazy w nju koszuli:)

Casia, wazne ze zakupy udane, co tam obiady!;-)

Karola, ja uzywam pampersa 4, ale mialam 4+ i tysz byly dobre. Byl moment, kiedy co noc przelatywaly, wlasnie pampersy i przerzucilam sie na huggisy. I te byly o wiele lepsze. Bylam z nich bardzo zadowolona. Ale pozniej Dawid kupil znowu pampersy, wlasnie z tymi gumkami i jest git.
Sprobuj huggisy super flex, albo moze mniejszy rozmiar pampresa, bo moze za szerokie i dlatego bokami przelatuje.

My pampersow nie uzywamy,wlasciwie nigdy ich nie uzywalismy:no:
Co do zakupow, napalilam sie jak nie wiem, chce wchoraj zamawiac, a tu d...pa:wściekła/y: , wszystko to co chcialam kupic juz wyprzedane:wściekła/y:

a ja Oliwce na noc zakłądam pampers 5 bo przez noc dużo sika czasem było tak ze przesikała spiochy wiec wpadła na pomysł kupić większe i jestem zadowolona.. A w dzień 4+

No to pokazuje zakupy!
Buty i torba z wyprzedaży! Dres z allegro!
d9bb6fe6b70acdb3med.jpg

c867d7673dc9e5e6.jpg

c303d3614b2578fb.jpg

reklama
Karolla, dress swietny, fajny kolorek!
No a buty.....wow!!!!!
co prawda nie dla mnie, bo ja nawet chodzic w takich bym nie umiala, ale bardzo, bardzo ladne! I torebka mi sie tysz podobajet:)
Pokaz no nam noge w tym kozalu:-)

A bo juz myslalam Aga, ze wcale pieluch nie uzywasz;-)

Do góry