reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ale ciuchow:)
Dla chlopcow sa ladne ubranka, ale jednak dla dziewczynek, to takie slodziaki, ze szok.
Sliczne Karolla, a buty z goretexu sa najlepsze dla dzieci.

O rany jakie cudeńka :-) Najlepsze są bluzki Hubercika z Tygryskiem, Natalki te różowe spodnie dresowe i Oleńki kiecka z kotkiem do kompletu z bluzką też z kotkiem i jeszcze kurteczka z kapturkiem :-)

reklama
no ja dlugo nic nie kupowalam , ale dzisiaj

dla siebie dwie pary butow

bild001kd4.jpg

bild003qg0.jpg

emilce dwie bluzki
bild005yz2.jpg

bild006sw5.jpg

spodenki dla malej

bild009yd4.jpg

bluzke dla mnie
bild012mj7.jpg