reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Magduska piękny płaszczyk gdzie kupiłaś ?

Dynia powiem tak dobrałaś sobie super komplecik ja mam zawsze mega problem z czapkami bo wyglądam w nich jak jajo ;-) ;-)

Tetka kanapka śliczna kolorowa i funkcjonalna!

W Krakowie w Galerii Krakowskiej kupiłam fajne buciki wygodne, ciepłe i niedrogie!
Jak znajde czas to cykne foty!

bild7759dz5.jpg
bild7763qs8.jpg
a to moje zakupy z polski

kurtka dla mnie
bild7791rw8.jpg

kurteczka - futerko dla emilki
bild7792db9.jpg

buciki od cioci z austrii
bild7790er3.jpg

czapeczka i szalik
bild7790er3.jpg

spodnie
bild7768me0.jpg

bild7769an6.jpg

spodnie dla emilki , ale na 92 i czapka dla mauricea
bild7770ju0.jpg

to kupilam juz tutaj , znowu mi emilka ze sodni i bluizek troszke powyrastala a i tak wiecej rzeczy kupilam na 86 moze na wiosne bedzie dobre hihihi
bild7788cp5.jpg

bild7783ko7.jpg

bild7785ps3.jpg

bild7784ce9.jpg

bild7760al0.jpg

Heh Blond a Ty kochana jak zwykle hurtowe zakupy :-) ale jakie śliczne, dwie różowe bluzeczki z pierwszego i drugiego zdjęcia mamy takie same ;-) Twój płaszczyk mniami czekoladowy śliczny :tak:
Ola dziś dostała od babci śliczny kombinezonik na zimę jutro strzele foty!

blond super zakupki kochana :-) Ty to szalejesz.
Ja kupiłam Michałkowi puzzle piankowe ale tak śmierdzą chińskimi kapciami, że szok:-D

Blond swietne zakupy. Dzieciaczki moga sie stroic:-)
Twoja kurtka bardzo mi sie podoba, ostatnio ten kolorek wpadl mi w oko. Zaprezentuj sie nam w niej.
Sliczne te spodenki z kwiatkami dla Emilki. Wszytskie ciuchy super!

No Karolla, nozki Ci nie zmarzna. I bedziesz mogla swobodnie zalozyc sobie SAMA te buty...jak sobie przypomne poprzednia zime i jak Dawid musial mi zakladac kozaczki, heheh
Fajne te kozaczki.

Olci buty tez swietne...ogladalm podobne dla Marcela, tylko, ze nie rozowe;-) , ale nie ma rozmiaru... wszystkie sie zaczynaja od 20, a na rAzie to akuracik jest 18. Ale chyba kupie ta 20, nozka urosnie, a zima sie jesczze gruba skarpetke zalozy.

Zabawki extra.

reklama
Do góry