reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Magduska płaszczy bardzo mi sie podoba,bedzie swietnie pasował do Twojej fryzurki.(do twarzy Ci w tych pasemkach)
Myfa super zakupy,ale Hubert bedzie wystrojony:-)

anetka dzięki :) odpowiem Ci tu może... pasemka robiłam u fryzjera... nie mam pojęcia jaka to farba ale strasznie dobrze się trzyma i po każdym myciu kolorek wydaje się inny... Ja robiłam te włosy miesiąc temu...teraz tylko podcinałam

magduska i myfcia zarabiste zakupy
ja kupilam w warszawie tylko dwie pary rekawiczek dla emilki i bluzke dla mauricea w h&m i te bodziaki co misia mowila w c&a a dla siebie nic

Widać po zakupach, że wolnymi krokami zima się zbliża.
Hubercik już się zimy nie boi ;-)
Magduśka z Misiem też :tak:

Wczoraj w drodze do pracy uszy mi potwornie zmarzły więc zaopatrzyłam się w coś odpowiedniego ;-)

ale Iguni bardzo przypadło do gustu

a ile miałyśmy zabawy pt. "gaśnie nam światełko"

Oj Dynia będą kłótnie o to, która załozy ten śliczny komplecik. Ale obie wyglądacie w nim fantastycznie.

Magduska- wreszcie zaczaiłam, dlaczego trochę inaczej wyglądałaś w sobotę. A to przez ten kolorek na włoskach. W sztucznym świetle nie zwróciłam uwagi, dopiero jak dokładniej pooglądałam zdjęcia. Rzeczywiście rewelacyjny ten belejaż i bardzo ci fajnie w tych kolorkach. Płaszczyk tez siuper:tak: .

No dziewczyny piekne zakupki, a Igunia uroczo wyglada w czerwonym kapelusiku.
My z ostatnich zakupow, dzis nabylismy "funkcjonalna kanape dla dzieci" czy jakos tak sie zwala, wlasnie przed chwila tatus przyniosl do domu:
Image1.jpg

a tak wyglada po rozlozeniu:
Image3.jpg

widzialam u kolezanki, Teo nawet wyprobowal, bo wlasnie tam sobie pospal i stwierdzilam ze bedzie super jak bedziemy gdzies go na dluzej zostawiac, coby mogl sie zdrzemnac i nie spasc z wysokosci:-)

Fajna kanapa!!! Nie ma co!:laugh2: :laugh2: :laugh2: :tak: :tak: :tak:
Moj maz ostatnio wybral sie z malym na spacerek i oczywiscie nie mogl sie oprzec i zakupil Eryniowi rekawiczki i buciki. Rekawiczki naturalnie bez sznureczka:tak: :tak: a buciki niby na zime to trampki:laugh2: :szok: Wyslac chlopa na zakupy!!!:baffled: :baffled: :szok: ;-)

reklama
Do góry