reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

no widze, ze masz ::)ale niepotrzebnie.
Wlasnie tez chce ta hustawke, zeby byla do poziomu rozkladana. Widzialam juz takie u nas. Tylko kurcze, zeby nie bylo upalu, bo nie chce malego ciagac po miescie, a nie mam go z kim zostawic:(
No i musze sie zaczac rozgladac za ciuchami bo w sierpniu wesele:)

reklama
Karolla świetne zakupki, a kompleksów to naprawde miec nie powinnaś.
Chyba najlepszym sposobem na kompleksy jest rozejżeć się dookoła ;))) a pomyśl ze jesteś 5 m-cy po porodzie i laska z Ciebie taka, w przeciwieństwie do tych - nastek, którym tłuszczyk bokami się wylewa i nic sobie z tego nie robia ;)))))

No i Karolla przyjrzyj sie tym zdjeciom. Normalnie taka laska jesteś ze szok :), a butki mi sie bardzo bardzo podobają

no to wysle ta nainke w koncu :)

Misia jak na razie przydała sie na działce, ale jedziemy nad morze pod domki to tez sie przyda, jakoś nie wyobrazam sobie biegania i sprawdzania co 3 min czy spi, a tak by pewnie było ::). Zapłacilismy za nia 50 zł, to nie az takie pieniądze.

No i jak na razie mamy upatrzone autko jak chcecie to Wam link wkleje. W sobote sia Marcin umówił z giosciem, jada na przegląd i zobaczymy :)

karolla zakupy sliczne a najbardziej to mi sie bluzka i spodnica i buty i hustawka podoba
czyli wszystko

ewako niania to super rzecz

Hehe my juz kupiliśmy autko... teraz oczywiście milion rzeczy do wymiany (oleje, filtry, klocki hamulcowe) i moze wkońcu doprosze się o kierownice ;))) A fote zrobię jutro.

Kurde nie mogę!
Zmieniają sie auta pod adresami i teraz nie mogę znależć. Jutro :)\

Dziusia chwal sie, chwal :), a tak w ogóle to bez kierownicy auto ;D ;) ;D

reklama
Do góry