reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
A ja szalałam niedawno po H&M i nakupiłam małej trochę ciuszków na wyprzedaży. Potem cyknę jakieś foty to zobaczycie moje łupy :)

To ja sie pochwale maz dał kaske i pojechałam do CH na zakupki (ale sa przeceny )
kupiłam mini ;) na taras do stroju bo z tyłkiem wstydze sie opalac ;D
bluzke i buty

nie patrzcie na buzie zmeczona po shopingu

a to hustawka Olci zamówiona na allegro jest super

aha i kupiłam jej dzis 4 rampersy do spania juz mi sie fotek nie chce pstrykac to zapłaciłam tyle co za swoje buty ;D

ło matko Karolla bosko wygladasz jejku szcuplusia taka jestes....mini bombowa super Ci w  takich kolorach, a buty...juz zachorowalam na nie.... zastanawiam sie nad hustawka dla małego...ale kurcze troche miejsca to ona zajmuje.....
super zakupki...

wyglądają na takie :) gdzie kupiłas ?? były jakieś inne kolory ?? Chociaż ta zieleń super!! Pasowałyby mi do paru rzeczy :) czad!!

super wypad na zakupki!
buty odlot,ale ja po wysokich na chrzcinach do tej pory chodzic nie moge:)
spodniczka swietna, tylko nie rozumiem dlaczego sie wstydzisz w gatkach opalac?!!! Karolla, wywal w koncu te kompeksiory w kat!!! Supe wygladasz!

I normalnie wyczytalas w moich myslach, bo wlasnie sie mialam o ta hustawke zapytac. Jutro chcialam jechac podobna  kupic Marcelowi. Mowisz ze sie sprawdza? fajnie Ola na niej wyglada.
Naplailam sie, jade jutro na zakupy:)

reklama
Buty kupione w Gino Rossi w Klifie niedaleko ciebie Magduska ! Były pomarańczowe ja w sumie nie mam wiele zielonych rzeczy
ale co tam jest lato wiec niech bedzie kolorowo a nie ciągle białe / czarne ! Heh w Gali była torebka zielona wiec kupiłam za 14zł i mam komplet ;D
HUśtawka jest ekstra siedzenie można do pozycji leżącej rozłożyć wiec nawet można uśpić dziecko naprawde super jakość pasy są ja jestem zadowolona
można ją złożyć ja w ciągu dnia mam ją w ogródku a na noc do domku wstawiamy !

Asia co do kompleksów to niestety taka już jestem :-[

Do góry