reklama
To ja sie pochwale maz dał kaske i pojechałam do CH na zakupki (ale sa przeceny )
kupiłam mini na taras do stroju bo z tyłkiem wstydze sie opalac ;D
bluzke i buty
nie patrzcie na buzie zmeczona po shopingu
a to hustawka Olci zamówiona na allegro jest super
aha i kupiłam jej dzis 4 rampersy do spania juz mi sie fotek nie chce pstrykac to zapłaciłam tyle co za swoje buty ;D
kupiłam mini na taras do stroju bo z tyłkiem wstydze sie opalac ;D
bluzke i buty
nie patrzcie na buzie zmeczona po shopingu
a to hustawka Olci zamówiona na allegro jest super
aha i kupiłam jej dzis 4 rampersy do spania juz mi sie fotek nie chce pstrykac to zapłaciłam tyle co za swoje buty ;D
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ło matko Karolla bosko wygladasz jejku szcuplusia taka jestes....mini bombowa super Ci w takich kolorach, a buty...juz zachorowalam na nie.... zastanawiam sie nad hustawka dla małego...ale kurcze troche miejsca to ona zajmuje.....
super zakupki...
super zakupki...
Aska K
Mama Marcelka:)
super wypad na zakupki!
buty odlot,ale ja po wysokich na chrzcinach do tej pory chodzic nie moge
spodniczka swietna, tylko nie rozumiem dlaczego sie wstydzisz w gatkach opalac?!!! Karolla, wywal w koncu te kompeksiory w kat!!! Supe wygladasz!
I normalnie wyczytalas w moich myslach, bo wlasnie sie mialam o ta hustawke zapytac. Jutro chcialam jechac podobna kupic Marcelowi. Mowisz ze sie sprawdza? fajnie Ola na niej wyglada.
Naplailam sie, jade jutro na zakupy
buty odlot,ale ja po wysokich na chrzcinach do tej pory chodzic nie moge
spodniczka swietna, tylko nie rozumiem dlaczego sie wstydzisz w gatkach opalac?!!! Karolla, wywal w koncu te kompeksiory w kat!!! Supe wygladasz!
I normalnie wyczytalas w moich myslach, bo wlasnie sie mialam o ta hustawke zapytac. Jutro chcialam jechac podobna kupic Marcelowi. Mowisz ze sie sprawdza? fajnie Ola na niej wyglada.
Naplailam sie, jade jutro na zakupy
reklama
Buty kupione w Gino Rossi w Klifie niedaleko ciebie Magduska ! Były pomarańczowe ja w sumie nie mam wiele zielonych rzeczy
ale co tam jest lato wiec niech bedzie kolorowo a nie ciągle białe / czarne ! Heh w Gali była torebka zielona wiec kupiłam za 14zł i mam komplet ;D
HUśtawka jest ekstra siedzenie można do pozycji leżącej rozłożyć wiec nawet można uśpić dziecko naprawde super jakość pasy są ja jestem zadowolona
można ją złożyć ja w ciągu dnia mam ją w ogródku a na noc do domku wstawiamy !
Asia co do kompleksów to niestety taka już jestem :-[
ale co tam jest lato wiec niech bedzie kolorowo a nie ciągle białe / czarne ! Heh w Gali była torebka zielona wiec kupiłam za 14zł i mam komplet ;D
HUśtawka jest ekstra siedzenie można do pozycji leżącej rozłożyć wiec nawet można uśpić dziecko naprawde super jakość pasy są ja jestem zadowolona
można ją złożyć ja w ciągu dnia mam ją w ogródku a na noc do domku wstawiamy !
Asia co do kompleksów to niestety taka już jestem :-[
Podziel się: