reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
ewako pisze:
I prosze ogladac ciuszki, a nie mnie, bo wyglądam jak ostatnie nieszczeście :( :( :( i mam zwały tłuszczu :mad: :mad: :mad:

eee to chyba mi soczewki cos szwankują... Ewa wyglądasz zajebiście!

ooo Karolla jaka fajna huśtaweczka! hmmmm :) zachęcająca ... może po Rewalu zdecydujemy czy takiej nie kupić...

super hustawka :)

ja mam tka kolezankę w robo, wszystko mi pozycza jakies zabawki, leżaczek to wszystko od niej. I ostatnio mnie pytała czy mam duzo miejsca, bo chciła mi pozyczyc taką hustawkę, powiedziłam jej zeby przestała ;D ;D ;D, ja w swoich 31 m2 z hustawką O0 O0 O0

Karolcia super huśtawka :) my też mamy ale bardziej prymitywną :) leży u moich rodziców i czeka aż ją weźmiemy do domku...
A na basen zapisujemy Misia...Paweł miał to załatwić ale chwilowo z nim nie gadam więc nie wiem czy załatwił. Jutro dopytam

ewako super ciuszki
taa zwaly tluszczu gdzie ???

karolla super chustawka , my mamy taka jeszcze po mauricesie z tym , ze nasze oparcie sie nie rozklada czyli nie takli luksus , ale i tak jest dobra , ale ta olci jest super

reklama
Do góry