reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Kira 75F ?? Rany ::) Ja już powoli wracam do swojego 75B narazie mam 75C i dziś stwierdziłam że stanik od stroju kąpielowego jest za mały nie wiem
co se ubzdurałam że ten się rozciągnie i bedzie dobry? hmm jadę po nowy strój ...

reklama
no kira to masz pokazny biuscik

madzia ale masz zdolnego malzonka , to juz wiesz na co pojdzie pierwsza wyplata albo i druga , bo nie wiem jaka chcialabys lodowke

asiu czekamy na fotki z toba w roli glownej

Madzia a ja zbieram na nowa pralke,za kazdym razem jak piore to cala kuchnia zalana, beben dziurawy,od tygodnia nie piore..w ten sposob chce udowodnic mezowi,ze ta pralka nowa NAPRAWDE jest potrzebna

ja mam 80F :) ale kupiłam sobie śliczny namiot (czytaj cyckonosz) na szczęście robią teraz takie staniczki ładne nawet do 90F. Kira może znasz firmę Samantha. Naprawdę ładne staniczki mają i w naszych rozmiarach też :)

Magduska, nie znalazlam nic innego... tylko ten jeden namiot, wiec pewnie u nas tej firmy od cyckowych ozdobnikow nie ma ;-(
Ale tez po malu wracam juz do normalnosci :-) Ze 120 cm podczas nawalu pokarmu zrobilo sie juz tylko 104 :-) Ale to nadal kilkanascie cm. wiecej niz przed ciaza :-)
Strojow kapioelowych nie mierze nawet ;-) ale cosik pewnie mam sprawnego.... ;-)

No to imponujaca masz klate, Magduska... jeszcze Ty nizsza, wiec superowo musi wygladac :-)
Musze poszukac na wyjezdzie jeszcze jakiejs bielizny (moze nad morzem leprze zaopatrzenie) :-), bo schudlam tez pod biustem i wszystko lata z tych roboczych do karmienia (ale nie z tych z klapkami, tych nie mam ;-( ). Nie jest letko ;-( A Magduska, a maja takie michy wielkie z 70 cm. pod biustem, bo na mnie te 75 takie troche luznawe??

reklama
Do góry