reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Kira nie lam sie, ja do slubu 2 biustgaltiery kupilam, bo sie wydawalo ze dobre, a potem w piatek przed samym slubem kupilam trzeci i ten byl najlepszy.
A i tak dopiero po slubie na zdjeciach i filmie przylukalam, ze jedno ramiazko mialam przekrecone caly czas...i nikt tego nie zauwazyl. Wiec takie sobie wiode pokrecone zycie:)
Ale trzymam kciuki, zeby zakup sie udal.

A my dziaiaj od rana rundka po sklepach.
I oto co nabylismy:

kamizela dla Marcela, na chlodne wieczory w ogrodzie

kamizela4se.jpg

cosik na lato ( o ile bedzie)

ciuszki2il.jpg

i pilka dla Marcela, tu z wlascicielem zmeczonym i zaspanym:)

spimy0yj.jpg

i cosik dla mnie, ale nie wiem po co ja to kupilam, cos mi odbilo...

dlamamy7hn.jpg

Bardzo ładne zakupska. Marcel będzie mega przystojny, a Ty, Aska wdziewaj toto i cykaj foty. Ocenimy czy było po co wydawać kasę ;D.

Ja bym sobie też chetnie coś kupiła, bo za tydzień(!!! :mad:) do pracy a własciwie nie ma w czym. Niestety, mój wspaniałomyslny małzonek usuwał dzisiaj NOŻEM lód z zamrażarki i coś przebił, zaczęło syczeć i terz mam pełno freonu w kuchni ::). I na nową lodówke musze zbierać :mad:.

Aska, Aska!!! I Marcelka tez w nowinkach, a nie tak bez modela :-)
Melduje, ze biustonosz zakupiony :-) Po 2 dniach bojow, wizycie w 17 sklepach :-) (liczylam) i przymierzeniu tony bielizny (stracilam rachube) :-) Znalazlam kremowe cosik w rozmiarze... uwaga!!!!!.... 75 F :-) I nawet stringi do kompletu zakupialm :-)

Butami pochwale sie wkrotce :-)
Jak tylko doprowadze sie do stanu uzytecznosci pblicznej po moim dzisiejszym ladowaniu w blocku :-) (wypadlam z butow w najwioekszym blocie na osiedlu ;-) )

reklama
Do góry