reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Rybka super zakupy. A nosidełko przyda się w górach jak znalazł. Ja to bym chciała w te wakacje już pojechać. ::)

Antares bryka jak sie patrzy ;)
Rybka fajowe zakupy my też kupiliśmy taką chustę, innej firmy bebelulu ale cos podobnego ciekawe jak Piotrus bo Olcia póki co
nie chce w tym leżeć ciut za mała jest jeszcze poczekamy 2 miesiace!

Kosztowało 139 zł ale jak Piotruś w tym sie będzie chował tego nie wiem bo na razie czekam aż przyślą bo to zakupy z allegro ;D

Zastanawiałam sie w którym wątku umieścić te foty :) ale wózek nowy i spacer po raz pierwszy :)

To my dzisiaj :)
spacerjaiwzekkucki7qz.jpg

to sie kwalifikuje do ALBUMU RODZINNEGO ale niech tam ;) Mama moja, ja i Tosinek w wózku :)
spacermamawzekija3dg.jpg

reklama
Antares super bryka! Teraz faktycznie bedziemy sie szukac w parku po wózkach! A w tym bloku co jest w tle mieszkasz? Jak tak to chyba gdzies bardzo blisko, bo ja mieszam w takim samym tylko pomarańczowym ;D. Ale jak na razie nie zlokalizowałam gdzie jest Wyszogrodzka :(

Do góry