reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

ja chyba jakos zacofana jestem mieszkam w niemczech i takiego fajnego wozka nie widzialam mimo ,ze mam najnowszy katalog 2006 wozkow tej firmy to ja kupuje w polsce wozek a tutaj tez sa takie fajne

reklama
Gosiaf superowy wózek!!!

Ja już nie oglądam wózków, bo dziadkowe zapowiedzieli, że kupują i koniec. Zapowiedziałam męzowi, że jak będzie cięzki to sam będzie nim jeźdzł, a ja sobie kupię drugi i na tym nasza rozmowa się skończyła. Oglądaliśmy Emmajunga (niewiem dokładnie jak to się pisze) i chciłam używany kupić ze spacerówką i fotelikiem. A teraz niewiem co robić. Czy mam sobie kupić fotelik? czy będzie z fotelikiem? Pozostało mi czekać.....

No Gosiaf bardzo fajny zakup :)
My kupiliśmy wczoraj wózeczek (ale nie napiszę jaki, bo oczywiście nie pamiętam nazwy a stoi u mnie na strychu na razie- g-cośtam elegant) Ma spore kółka pompowane, taką gondolkę jakby wkładaną do togo co się potem przerabia na spacerówkę. Używany za 300 zeta. W sumie fajny, tylko przeraża mnie jedna myśl- jak ja będę z tym wyglądać. On jest dość "kobylasty" a ja raczej malutka. hmmm... Na razie nie wkleję foty, bo zdjęłam z niego wszystkie materiały do prania, ale wkrótce się poprawię :)

A! i jeszcze za 20 zł kupiliśmy od tej samej dziewczyny taki leżaczek z Kubusiem Puchatkiem i wiszącymi na takim pałąku pszczółkami i miodkiem :) Ale najśmieszniejsze jest to że po wciśnięciu przycisku wózek wibruje, hehehe ja tego chyba nie będę włączać, bo ja bym się głupio czuła, jakby mi się tak tyłek trząsł cały czas

Tego to Ci niestety nie powiem, bo prowadziłam go z nie do końca napompowanymi kołami a na wagę też nie stawiałam. U mnie to się liczy, żeby był stabilny i się dobrze trzymał drogi. Ja mieszkam w Międzylesiu i jak sama nazwa wskazuje dookoła wszędzie lasy i tam będę głównie spacerować, bo parków to u nas niet, a z resztą co las to las :D Teraz mi przyszło jeszcze do głowy, że jak ja się do autobusu zmieszczę ;)

Zmieszczę jak zmieszczę. Tylko czy ktoś pomoże ci go wnieść. Ja juz nie raz widziałam dziewczyny jak same próbowały wtargac wózek do tramwaju i nikt się nawet nie ruszył żeby pomóc. Sama chciałam pomóc, ale w ciazy się bałam trochę dźwigać. Różnie bywa, chciałabym sobie sama móc dac rade z wózkiem, dziewczyny piszą, żeby nie kupowac wielofunkcyjnego, bo to strata pieniędzi i wielka kolubryna. Ale kupic sam głęboki tez nie jest łatwo. Jak już jest tani i w miare lekki, to albo nie ma pasów bezpieczeństwa i Junior mi niechybnie wypadnie na schodach, albo ma kółka plastikowe i wtedy mogę zapomnieć o wjeżdżaniu po schodach, albo godnolka nie ma uchwytów. Ja to bym za dużo chciała chyba. jak juz jedna dziewczyna powiedziała - takie coś, to mi tylko w Erze dopasują...

reklama
ja z wózkiem sobie daruje jeżdżenie w tramwajach, raczej autem będę się przemieszczać, a jak na spacerek to do parku w moje zielone okolice... :)
kurde fajnie jest mieszkać w dzielnicy domków jednorodzinnych :D

Do góry