reklama
Hmm to naciecie krocza mnie najbardziej przeraża z całego porodu bede musiała w szkole rodzenia
wypytać o wszystko położna bo mnie skórka gęsia przechodzi brrr
oki to zamowiona karuzela z allegro, pieknie gra, na suficie projektor pokazuje gwiazdki, jest 5 melodii grania
sama sobie chyba założe na łóżko i do lutego bede zasypiać przy pozytywce ;D
a to wczorajsze prezenty od mojej kochanej teściowej
a tu superowe rajstopki niby zwykłe białe ale patrzcie co mają na pupie ;D koronki jak małej sie kiecka zadrze to pupa
w koronkach bedzie
komplet na 6-7 miesiecy
wypytać o wszystko położna bo mnie skórka gęsia przechodzi brrr
oki to zamowiona karuzela z allegro, pieknie gra, na suficie projektor pokazuje gwiazdki, jest 5 melodii grania
sama sobie chyba założe na łóżko i do lutego bede zasypiać przy pozytywce ;D
a to wczorajsze prezenty od mojej kochanej teściowej
a tu superowe rajstopki niby zwykłe białe ale patrzcie co mają na pupie ;D koronki jak małej sie kiecka zadrze to pupa
w koronkach bedzie
komplet na 6-7 miesiecy
Aska K
Mama Marcelka:)
o Matko!!! ale sie naogldalam. No ladne zakupy, ladne. Ciuszki przesliczne. Nastepnym razem wkleje swoje zdobycze. Dziewczyny pomyslcie, ze nastepne Swieta spedzimy juz z naszymi Malenstwami..wtedy to dopiero oszalejemy na punkcie prezentow.
dynia
papla maniakalna
Za rok, to nasze berbecie same pod choinkę dotrą :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a swoje prezenty będą memłać w rączkach i buziach :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Aska K
Mama Marcelka:)
juz sie nie moge doczekac. A co do prezentow...to ja ( niezbyt dyskretnie ) daje wszystkim w tym roku do zrozumienia, teraz jest mnie DWOJE i ze chce podwojne prezenty. Bez laski chyba nie?
reklama
karola7
Fanka BB :)
Karolla taka karuzela bylo ostatnio u nas w Leclercu w promocji za 156 (chyba). co do ciuszków to możeby tak twoje tesciowa coś dla innych dziewuszek w sklepach zostawiła bo zanim ja dojde do sklepów to wszystkie piekności będą juz u Olci w szafie. ;D
Podziel się: