reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Synek mojej kolezanki mial problemy ze skora po sudokremie, chyba wysuszal ja za bardzo. Szczescie ze nie kupila od razu wielkiego pudla tylko wyprobowywala probke ktora dostala w szpitalu w zestawie dla malucha. W ogole Pawelek tolerowal na poczatek tylko oliwke Bambino i zadnych absolutnie kremow, linomagow i innych. Tak sobie mysle na swoj wlasny uzytek, ze z kosmetykow kupie tylko oliwke i kremik Bambino, a potem bede testowac probki ktore dostaniemy i ewentualnie wtedy kupowac to co nam bedzie odpowiadalo.

reklama
No i jeszcze chusteczki do wycierania pupki Bambino tez są dobre. W niczym nie są gorsze od pampersów (no może nie dodają pudełek, a szkoda) a o ile tańsze.

W szpitalu dostaje się taką paczuszkę błękitną czy jakoś tak, w niej są próbki i gazety i broszury różne w jednej z nich jest formularz, który warto wypełnić i wysłać. Koleżanka tak zrobiła i teraz dostaje masę próbek i innych gadżetów z dziećmi związanych

a zapomnialam powiedziec jeszcze ze co do proszkow mowila o Jelpie.....najbezpieczniejszym...

No i mam kanapę ;-) i promocja była hehe zamiat 4000 za 3500 ;-) będzie na bujany fotel hihihi Jutro zamieszczę fotki ;-)

Super magduska , to ci sie udalo . Co do kosmetykow , to tutaj nie ma bambino i musialam uzywac penatena i musze powiedziec , ze bylam wiecej niz zadowolona. A jesli chodzi o krem do pupy to tez penaten byl super nie tylko dla malego ,ale i dla mamusi .Jesli chodzi o proszek to ten persil tez jest super , bo znowu u nas jelp nie ma . co ja mam zrobic,trzeba uzywac co bylo w sklepach. Dobrze ,ze mebelki dostane od kolezanki.

I jak Magdusiu się spało na nowej kanapie?
Mi też sie marzył fotelik bujany, bo ja z tych co się lubią bujać jestem :laugh: :laugh: :laugh:
Niestety za małe mamy mieszkanko na taki mebelek :( :( :( :( :(
Buuuuu, i stolarz nie wyrobi się na dzisiaj :( :( :( :( :( bo mu jeszcze dodatkową komodę z szufladami do zamówienia dorzuciłam ;)

Pokazuję kanapkę ;-) teraz to mi dywan nie pasuje i musimy nowy kupić hihihi.
A spać na niej nie mam zamiaru ;-) spanko to dla gości, no może się kimnę tak przy oglądaniu jakiegoś nudnego filmu bo jest przewygodna ;-)
hpim3359a4nl.jpg

hpim3358a4ur.jpg

reklama
Do góry