Synek mojej kolezanki mial problemy ze skora po sudokremie, chyba wysuszal ja za bardzo. Szczescie ze nie kupila od razu wielkiego pudla tylko wyprobowywala probke ktora dostala w szpitalu w zestawie dla malucha. W ogole Pawelek tolerowal na poczatek tylko oliwke Bambino i zadnych absolutnie kremow, linomagow i innych. Tak sobie mysle na swoj wlasny uzytek, ze z kosmetykow kupie tylko oliwke i kremik Bambino, a potem bede testowac probki ktore dostaniemy i ewentualnie wtedy kupowac to co nam bedzie odpowiadalo.
reklama
dynia
papla maniakalna
W szpitalu dostaje się taką paczuszkę błękitną czy jakoś tak, w niej są próbki i gazety i broszury różne w jednej z nich jest formularz, który warto wypełnić i wysłać. Koleżanka tak zrobiła i teraz dostaje masę próbek i innych gadżetów z dziećmi związanych
blond
mama dwoch urwiskow
Super magduska , to ci sie udalo . Co do kosmetykow , to tutaj nie ma bambino i musialam uzywac penatena i musze powiedziec , ze bylam wiecej niz zadowolona. A jesli chodzi o krem do pupy to tez penaten byl super nie tylko dla malego ,ale i dla mamusi .Jesli chodzi o proszek to ten persil tez jest super , bo znowu u nas jelp nie ma . co ja mam zrobic,trzeba uzywac co bylo w sklepach. Dobrze ,ze mebelki dostane od kolezanki.
dynia
papla maniakalna
I jak Magdusiu się spało na nowej kanapie?
Mi też sie marzył fotelik bujany, bo ja z tych co się lubią bujać jestem :laugh: :laugh: :laugh:
Niestety za małe mamy mieszkanko na taki mebelek
Buuuuu, i stolarz nie wyrobi się na dzisiaj bo mu jeszcze dodatkową komodę z szufladami do zamówienia dorzuciłam
Mi też sie marzył fotelik bujany, bo ja z tych co się lubią bujać jestem :laugh: :laugh: :laugh:
Niestety za małe mamy mieszkanko na taki mebelek
Buuuuu, i stolarz nie wyrobi się na dzisiaj bo mu jeszcze dodatkową komodę z szufladami do zamówienia dorzuciłam
reklama
Podziel się: