magdaleona biedaczko - pogoda taka ladna byla przez kilka dni a ty nie masz wozka - dlugo juz czekasz ??? a moze postaraj sie werandowac mala na balkonie w foteliku samochodowym jak masz ? szkoda pogody - w weekend ma byc znowu bardzo ladnie
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
W Krakowie dziś też jest ładnie... i od jutra małą będziemy wystawiać na balkon - jak się obudzi śpioch jeden!
czarownica
Magdaleona ale juz Ci zazdroszcze
Klara 79
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, chciałabym zasięgnąc waszej opinii, czy warto kupic wózek w sklepie internetowym? Czy w razie ewentualnych wad, usterek nie będzie problemów z oddaniem go do reklamacji? Właśnie tego najbardziej się obawiam.
Nie ukrywam, że wózki w tych sklepach są dużo tańsze, dlatego zastanawiam się nad kupieniem przez internet, Już tak kupiłam łóżeczko, które jest świetne( tylko łóżeczka nie eksploatuje się tak jak wózka), a teraz też myślę o wózku. Dokładnie chcę kupić Drivera Implast.Napiszcie co wy o tym sądzicie?
Nie ukrywam, że wózki w tych sklepach są dużo tańsze, dlatego zastanawiam się nad kupieniem przez internet, Już tak kupiłam łóżeczko, które jest świetne( tylko łóżeczka nie eksploatuje się tak jak wózka), a teraz też myślę o wózku. Dokładnie chcę kupić Drivera Implast.Napiszcie co wy o tym sądzicie?
Magdaleona
A mnie czeka kolejna seria zakupów ubrankowych... jak na początku moja mała we wszystkim tonęła, tak teraz ledwo mogę dopiąć niektóre pajacyki - mały grubasek się z miej robi... - NA ZDROWIE
Rybcia_21
Magdaleona To świetnie jak Oliwka ładnie przybiera na wadze i rośnie.
Magdaleona
Straszny z niej żarłok - jak się dossie to nie idzie jej oderwać a je tak zachłannie że co chwilkę się krztusi i dławi ... na nic prośby mamy żeby jadła powoli ;D
Rybcia a masz jakies wieści od Dori?
Rybcia a masz jakies wieści od Dori?
Rybcia_21
Magdaleona na dzień dzisiejszy nie wiem jak sie Dori czuje wczoraj jak próbowałam do niej zadzwonić to miała wyłączony telefon.Ale dziś spróbuje chociasz sms_ka do niej napisać jak sie czuje.
A to naprawde Twoja Oliwka jest malutkim żarłoczkiem. Ale to dobrze że ma apetyt na jedzonko.
A to naprawde Twoja Oliwka jest malutkim żarłoczkiem. Ale to dobrze że ma apetyt na jedzonko.
reklama
Podziel się: