reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

magdaleona biedaczko - pogoda taka ladna byla przez kilka dni a ty nie masz wozka - dlugo juz czekasz ??? a moze postaraj sie werandowac mala na balkonie w foteliku samochodowym jak masz ? szkoda pogody - w weekend ma byc znowu bardzo ladnie ;)

reklama
W Krakowie dziś też jest ładnie... i od jutra małą będziemy wystawiać na balkon - jak się obudzi śpioch jeden!

Dziewczyny, chciałabym zasięgnąc waszej opinii, czy warto kupic wózek w sklepie internetowym? Czy w razie ewentualnych wad, usterek nie będzie problemów z oddaniem go do reklamacji? Właśnie tego najbardziej się obawiam.
Nie ukrywam, że wózki w tych sklepach są dużo tańsze, dlatego zastanawiam się nad kupieniem przez internet, Już tak kupiłam łóżeczko, które jest świetne( tylko łóżeczka nie eksploatuje się tak jak wózka), a teraz też myślę o wózku. Dokładnie chcę kupić Drivera Implast.Napiszcie co wy o tym sądzicie?

A mnie czeka kolejna seria zakupów ubrankowych... jak na początku moja mała we wszystkim tonęła, tak teraz ledwo mogę dopiąć niektóre pajacyki - mały grubasek się z miej robi... - NA ZDROWIE

Straszny z niej żarłok - jak się dossie to nie idzie jej oderwać ;) a je tak zachłannie że co chwilkę się krztusi i dławi ... na nic prośby mamy żeby jadła powoli ;D
Rybcia a masz jakies wieści od Dori?

Magdaleona na dzień dzisiejszy nie wiem jak sie Dori czuje wczoraj jak próbowałam do niej zadzwonić to miała wyłączony telefon.Ale dziś spróbuje chociasz sms_ka do niej napisać jak sie czuje.

A to naprawde Twoja Oliwka jest malutkim żarłoczkiem. :):) Ale to dobrze że ma apetyt na jedzonko. :):)

reklama
Magdaleona to rzecztwiście Oliwka szybko rośnie jeśli już musisz kupować nowe ubranka
widać że mamusia o nią dba :)
a jak tam problemy z brzuszkiem mineły?

Do góry