A ja mam jakąś szaloną ilość tych body, ale oczywiście tylko jedne rozpinane na całej długośći I już czuję że nie będę ich wcale używać właśnie z tego powodu że są wkładane przez głowę no chyba że moja córcia okaże się cierpliwą isototą i będzie dzielnie znosić niewprawne ręce ale jakoś na to nie liczę
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi ja kupiłam na stelazu tylko dlatego, ze w lazience nie mialabym jej na czym postawic, a to jedyne pomieszczenie, ktore moge z latwoscia ogrzac do sensownej temperatury. No a na pralce chcę wycierac i ubierac malucha.
My dostalismy stelaż i będziemy z niego korzystać. Ale w pokoju. Bo w łazience jest za mało miejsca, a poza tym pralka jest zawalona różnymi pierdółami Teściowej i nie możemy wyprosić jej, żeby to wywaliła :/
Poza tym stelaż jest fajny, bo nie trzeba się schylać do dzieciaczka
Poza tym stelaż jest fajny, bo nie trzeba się schylać do dzieciaczka
to wanienke ze stelażem musze kupić, ale gdzie będe kąpać to jeszcze nie wiem, w Gdańsku w łazience jest pralka na której można później wszystkie pielegnacyjne zabiegi przeprowadzić, a tu chyba, że na desce do prasowania hahaha ;D
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi ja najpierw też myślałam o desce do prasowania. Problemu nie ma jak jest tatus w domu. Wtedy mozna kapac na pralce, potem tatus szybko zabiera wanienke i podkłada ręczniczek, a ja ubieram na tej samej pralce. Ale w pojedynkę jest to niewykonalne. Stąd mysl o desce, ale w końcu doszłam do wniosku, ze stelaz jest stabilniejszy, bo mocno "trzyma" wanienkę. No i udało mi się uzywany zestaw wanienka+stelaz kupić w świetnej cenie na allegro (51zł razem z kosztami przesyłki!).
czarownica
Fanka BB :)
ja tez mam wanienke na stelarzu dostalam od siorki po jej laseczkach
reklama
Podziel się: