reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

niestety problem brzuszkowy pozostał... czekam aż mała skończy 1 miesiąc bo wtedy będę mogła podać jej jakieś kropelki, które jej pomogą. jak na razie masujemy brzuszek i pożądnie odbijamy po jedzonku, ale na niewiele się to zdaje

reklama
Magdaleona a może Plantex (chyba tak się to pisze) by pomógł można go podawać już od 2 tyg. życia.
U mojej Kasi rzadko się zdażały problemy z brzuszkiem a jak się pojawiały to używałam plantexu alko herbatki z kopru włoskiego i pomagało

U mnie nie ma już zaplanowanych żadnych zakupów, ale przyszła babcia i prababcia przy okazji odwiedzin przywiozły prezenty od całej daleko mieszkającej rodzinki i czeka mnie pranie i prasowanie tych nowych ciuszków. Ale dla mnie to sama przyjemność! Śliczne są te ciuszki! Na szczęście teraz dostalismy już raczej większe rozmiarki :)

A ja właśnie się dowiedziałam, że na wózek muszę jeszcze poczekać, może tydzień może dwa, a może do końca kwietnia :mad:
Nie wyrabiają z produkcją i w całej Polsce nie ma wózków, nie tylko w Polsce ale w Europie też... Teraz musze szybko jakiś wózek kombinować na ten okres bo już od poniedziałku koniecznie musze iść z małą na spacerek!

Magdaleona to co ty za wózek zamówiłaś i gdzie?
Trzymam kciuki, żeby udało ci się coś zastępczego wykombinować.

Ja czekam na Mutsy - teściowa kupuje (inwestycja na kilka wnócząt - chcemy mieć 3). A dziś udało mi się pożyczyć wózek od koleżanki na dwa tygodnie i byłyśmy na 1 spacerku

reklama
Magdaleona super, że było jakieś wyjście awaryjne, bo nie tylko Oliwce ale i tobie przyda się co dzień trochę świeżego powietrza!

Do góry