reklama
Czarownica - bardzo ladna posciel, martap22 - wozeczek w bardzo ladnych kolorkach - moj jest caly blekitny z granatowymi akcentami, czyli w sumie podobna kolorystyka!
Ja dzis zrobilam ostatnie zakupy - wreszcie kupilam posciel, wypelnienie i rozek. Strasznie wydziwialam z ta posciela - chodzilam za nia juz ponad miesiac, caly czas zmienialam koncepcje, na nic nie moglam sie zdecydowac.
Ale jak dzis uswiadomilam sobie, ze czasu zostalo mi malo (mysle, ze max. 2 tygodnie), a trzeba to jeszcze wyprac i wyprasowac to szybko pobieglam do sklepu i kupilam co bylo Posciel i rozek sa w ten sam wzor, delikatne pastelowe kolorki, w sumie to nic nadzwyczajnego (a szukalam "kwadratowych jaj" ) ale mnie sie podoba. Wlasnie sie pierze w pralce, jutro postaram sie zmusic do prasowania i jak mi sie uda to wkleje fotke gotowego bobasowego kacika!
No i juz wszystko na Norbiego czeka!!! (przynajmniej wydaje mi sie, ze mamy juz wszystko )
Ja dzis zrobilam ostatnie zakupy - wreszcie kupilam posciel, wypelnienie i rozek. Strasznie wydziwialam z ta posciela - chodzilam za nia juz ponad miesiac, caly czas zmienialam koncepcje, na nic nie moglam sie zdecydowac.
Ale jak dzis uswiadomilam sobie, ze czasu zostalo mi malo (mysle, ze max. 2 tygodnie), a trzeba to jeszcze wyprac i wyprasowac to szybko pobieglam do sklepu i kupilam co bylo Posciel i rozek sa w ten sam wzor, delikatne pastelowe kolorki, w sumie to nic nadzwyczajnego (a szukalam "kwadratowych jaj" ) ale mnie sie podoba. Wlasnie sie pierze w pralce, jutro postaram sie zmusic do prasowania i jak mi sie uda to wkleje fotke gotowego bobasowego kacika!
No i juz wszystko na Norbiego czeka!!! (przynajmniej wydaje mi sie, ze mamy juz wszystko )
czarownica
Fanka BB :)
zyrafki sa swietne
hi my mamy maskotke zyrafke tez i na dresiku polarowym (wlasnie nie pokazywalam wam jeszzce zaraz to nadrobie) tez sa zyrafki
hi my mamy maskotke zyrafke tez i na dresiku polarowym (wlasnie nie pokazywalam wam jeszzce zaraz to nadrobie) tez sa zyrafki
czarownica
ototo
Magdaleona
Moja Oliwka strasznie nie lubi przewijania i jakiegokolwiek rozbierania. I oto moja pochwała dla body całych na napki i pajacyków zapinanych od góry do dołu - sa wygodne i łatwo zmienić pieluszkę, a dziecko nie płacze przy przekładaniu przez główkę. Ostatnio musiałam dokupić parę sztuk bo takich malutkich miałam tylko 2 a Oliwka "tonie" nawet w rozmiarze 56! Polecam takie ubranka (zwłaszcza jak dziecko przesika się w nocy i trzeba szybko i bezboleśnie zmienić ciuszki)
Dziewczyny super zakupy Martap - śliczny wózek, jak na niego patrze to troszkę mi żal że takiego nie mam ale cóż... pościel też śliczna Ja Wam pokażę moją jak już bedzię dzidzia, mam dwa komplety z misiami ale każdy inny
Czarownica Twoje żyrafki też przesliczne
A co do body i pajacyków rozpinanych to w pełni się zgadzam, jest to super sprawa i duża wygoda (wiem bo opiekowałam się moim siostrzeńcem hihi )
Czarownica Twoje żyrafki też przesliczne
A co do body i pajacyków rozpinanych to w pełni się zgadzam, jest to super sprawa i duża wygoda (wiem bo opiekowałam się moim siostrzeńcem hihi )
reklama
super zakupy dziewczyny ja na wózek niestety będe musiała poczekać bo z kaską cienko :-[ a nie wiadomo czy nie będzie trzeba czegoś dokupić itd. poza tym na pierwsze spacerki moge z dzidzią wyjść na ogródek posiedzieć i pobujać się na chuśtawce
co do body to ja właśnie kupowałam te rozpinane, bo z przerażeniem myślałam o tych pierwszych "przebierankach" i prawie wszystko się u mnie rozpina między nóżkami i wzdłuż
co do body to ja właśnie kupowałam te rozpinane, bo z przerażeniem myślałam o tych pierwszych "przebierankach" i prawie wszystko się u mnie rozpina między nóżkami i wzdłuż
Podziel się: