Podobno te woreczki na pieluszki są bardzo fajne, pochłaniają zapach ;D i można pampersa wyrzucić po prostu do kosza na śmieci tak jak inne odpadki Z doświadczenia wiem że taki pampers to potrafi nieźle jechać ;D więc chyba się zaopatrze w te woreczki bo w przeciwnym razie non stop trzeba by było śmieci wyrzucać
reklama
jezeli chodzi o laktator to nie mam; 1 butle i smok mam nuka (smoczki silikonowe) - tak na wszelki wypadek - poprzednio nie potrzebowalam zbyt szybko; kosmetyki dla dzieci - oliwka i mydelko - bambibo - z michalkiem sie sprawdzilo
pieluchy i chusteczki nasaczone mam huggies + dodatkowo chusteczki nasaczone pampers - obie firmy sprawdzily sie z michalem - tyle ze na roznych etepach dziecinstwa - zobaczymy jak bedzie teraz
iza - bobini - bardzo dobra firma - do tej pory uzywamy jej szamponow i mydel (osobno lub 2w1) dla michala - to tylko kwestia dobrania zapachow bo maja duzy wybor;
sterylizatora i podgrzewacza nie mam i nie zamierzam kupowac; sterylizuje w garku a podgrzewacz mi nie potrzebny;
pieluchy i chusteczki nasaczone mam huggies + dodatkowo chusteczki nasaczone pampers - obie firmy sprawdzily sie z michalem - tyle ze na roznych etepach dziecinstwa - zobaczymy jak bedzie teraz
iza - bobini - bardzo dobra firma - do tej pory uzywamy jej szamponow i mydel (osobno lub 2w1) dla michala - to tylko kwestia dobrania zapachow bo maja duzy wybor;
sterylizatora i podgrzewacza nie mam i nie zamierzam kupowac; sterylizuje w garku a podgrzewacz mi nie potrzebny;
Anek@
Fanka BB :)
idzia pytalam meza o te firanki, niestety u niego z pamiecia gorzej niz u mnie ale w jednym jestesmy zgodni..to byl market budowlany..mi jeszcze przyszlo do glowy,ze moja mama zamawiala firanki i ogladalam u niej z Dominikiem katalog firmy moze tam widzialam...zadzwonie do niej i sie wypytam...bo mi te firanki spokoju nie daja, sama jestem ciekawa gdzie to widzialam
Anek@
Fanka BB :)
Idzia wslasnie skonczylam mame maltretowac to sa firanki firmy WISAN strona internetowa www.wisan.pl wiem ze tam mozna zamowic bezplatny katalog..moze ja w tym katalogu widzialam, bo wiem ze tam byly firanki do pokoju dziecinnego ???
reklama
Podziel się: