reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

No niestety ale czasem jej kupię coś fajnego za bezcen na ciuchach:tak:. Ostatnio kupiłam jej trzy pary spodni (długie i krótkie dżinsowe i długie sztruksiki) a do tego dżinsową bluzę i bluzkę bawełnianą i wszystko po 2zł:tak::tak::tak:. A wyglądają jak nowe:-).

Tak że jak policzę średnią to i tak mi niedrogo wychodzi a uwielbiam jej kupować ciuszki;-). Chociaż faktem jest, że niektórych prawie nie używam, bo mam ulubione, w którew najchętniej bym ją ubierała codziennie:tak:.

reklama
Woloszki to możemy zrobic parke z naszych dzieci:-D:-D Antoś m z H&M kapielówki i bluzeczke w te czaszki:tak:
sukienusia jest słodka-taka niepozornie różowiutka:tak::-D
a Antek na plazy robi furorę w tych kapielówkach bo to bokserki i na dodatek Dziadek z którym Antos zawsze chodzi pływac ma podobne:tak:
Asiun spodenki super!!!
ja z kupowaniem ciuszków nie mam problemu, wiekszośc zaopatruje mnie rodzinka i znajomi w Stanach. co raz Antek dostaje jakąś paczuszkę:tak: hehe fajnie mu, sama zazdroszczę:-)

zapomniałabym napisać, ze kupiłam dzisiaj Synkowi wózek dla lalek:-D powaznie, bardzo lubi sie bawić wózkiem. Dziecko bylo bardzo zadowolone i przez godzine nie liczyły się inne zabawki:-)

maarta nie ma w tym nic dziwnego - ja wprawdzie nie kupowalam michalowi takich zabawek ale mamy duzoznajomych dziewczynek i michal czesto bawil sie ich lalkami lub wozkami :)

Mój trzyletni chrześniak też szalał z wózkiem Inguni - z lalką jeździł:-). Mój brat zaczął mu mówić, że chłopcy nie bawią się lalkami ale został zakrzyczany jako męski szowinista:tak::tak::tak::tak:

Ja dosyc czesto odwiedzam H&M, najczesciej Maksikowi zaopatruje szafe w koszulki w paseczki takie dwupaki, powiem wam ze kolory maja super i ma juz je z rok i zaden jeszcze nie wyblakl.
Marta no to Maksik mial tez taki okres za chcial te koszulki w czachy, ale wkoncu kupil sobie z pajakiem koszulke (pozniej mi sie snil ten pajak ze chodzi po scianie az budzilam Darka zeby go wzial :-):-):-):-)paranoja). A teraz choruje na Zygzaka (bohatera filmu "Auta") w piatek kupilam mu bluze ale juz widzial pizamki wiec nastepna wizyta w sklepie bedzie krecila sie zzeby mnie na nia namowic :-):-)

dobrze że Antek nie jest jeszcze w tym wieku ze musi cos mieć:-) a Maksik pewnie naoglada się bajek i musi mieć wszystko na topie;-);-)
w Olecku w jednym sklepie maja dziecięce ciuszki z hm ale nikt tego nie kupuje,np dla porownanai kupiłam w w-wie spodenki koszykarskie za 30 zł a u nas sa takie za 65 zł, albo koszulki ze spider manem za 60 zł gdzie mozna kupic za 20 zł. paranoja!!wole iśc na ciuchlandy!

To ja tylko dodam, że uwielbiam Jagodę w sukienkach.
Ale takich krótkich, że pieluchę zawsze widać.
Zresztą sama, jak jest ciepło wolę sukienki.

Powoli przymierzam się do kupna butów, takich na jesień. Poczekam jeszcze, bo pewnie jej noga urośnie.
No i bezwzględnie muszę jej kupić kalosze i jakiś fajny płaszcz przeciwdeszczowy.

reklama
tak - z tymi butami to problem bo nie wiadomo ile noga dziecku urosnie do jesieni ... dlatego ja jednak jeszcze sie z tymi zakupami powstrzymam;
a wracajac do h&m to faktycznie sa dobrej jakosci a ja zazwyczaj kupuje rzeczy przecenione :)

Do góry