reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Ale zaszalalam, to znaczy kupilam Mai sukienke dosyc tania z wyprzedazy ale jaka ;-);-);-) Rozowa z dwoma kieszonkami a wzor to czaszki na calej sukience.
Jutro zrobie jej fotke to sie pochwale, normalnie fajniutka a jak Maja w niej wyglada. :tak:Czaski sa biale i male i z daleka prawie nie mozna ich zobaczyc ale jak ktos podejdzie i patzrya to niezla ma minke :-D:-D:-D

reklama
woloszki tak, tak - czekamy na zdjecia :)
wlasnie widze ze dodalas - faktycznie nie widac tych czaszek :)
no i Maja dorosle wyglada na tym zdjeciu - dala bym jej ze 2 latka :)

a ja malej zmowilam na allegro wozek dla lalek bo az wstyd przyznac ale jesczez takiego nie ma ...
a jezeli chodzi o ubranka to nie wiem czy uwierzycie ale ja nie kupilam jeszcze kamilce zadnej sukienki ... wole ja ubierac latem w cienkie spodnie czy spodenki - tak mi wygodniej ... ale zeby nie bylo ... mala ma pewnie z 10 sukienek - ale wszystkie dostaniete i prawie wcale nie uzywane ... jakos nie widze potzrby tak malej ubierac ... pewnie bedzie z niej mala chlopczyca - tak jak ja bylam i dalej jestem ... nie mam w szafie zadnej spodnicy i tylko jedna sukienke ale taka sportowa ...

idzia to tez jest pierwsza sukienka ktora Mai kupilam. Ma kilka ktore dostala, ale nie we wszystkich chodzi. Ta teraz co jej kupilam to czysta bawelna fajna przewiewna, cieniutka :tak::tak::tak: Jak czasami widze takie sukienki falbaniaste dla takich malych dziewczynek to nie wiem jak mozna w takie cos dziecko ubrac :-(

ja ostatnio w sklepie widzialam rodzinke, jedno dziecko przy cycu a drugie takie biegajace (moze do 2 latek dziewczynka); ta biegajaca byla ubrana jak mala ksziezniczka, falbany, opaski i kwiaty we wlosach ... az mezowi pokazalam :) nie wiem - moze wracale z jakiejs imprezy ??? ale generalnie ja tez uwazam ze im prosciej dziecko ubrane tym mu wygodniej :) a poza tym nawet pogoda nas nie rozpieszcz zeby dzieciaczki w sukieneczki stroic ... jak tak dalej bedzie to sukienki przeleza w szafie a za rok moga byc za male ... a szkoda ... bo niektore sa fajne, takie wlasnie proste i przewiewne ...

Woloszki - super sukieneczka:tak:

A tak a propos, to moja mam mi dziś rano zrobiła wykład, że nie ubieram dziecko w sukieneczki i spódniczki tylko w spodniach chodzi i chłopczyca z niej wyrośnie. A ja nawet mam dla niej kilka sukieneczek ale dwie takie na upał (jest w nich na zdjęciach w galerii) a resztę zakładam na tzw. "imieniny do cioci". Na codzień Inguch chodzi w dżinsikach albo w takich super spodenkach, które kupiłam na Allegro:

*NEXT*SPODNIE ELASTYCZNE*NAJTANIEJ!!86 (219036658) - Aukcje internetowe Allegro

Są rewelacyjne!!! Polecam!!!
I Inguch wcale w nich nie wygląda jak chłopak:-D

A poza tym ja też zakładam spódniczkę albo sukienkę tylko na Wigilię albo w Sylwestra więc nie będę dziecka męczyć;-)

reklama
Do góry