reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun jestem chętna aby pożyczyć materacy .
A Dominice się podoba od pierwszego ujrzenia jak go tylko w domu nadmuchałam popołudniowa drzemkę już na nim zrobiła.
A Dominice się podoba od pierwszego ujrzenia jak go tylko w domu nadmuchałam popołudniowa drzemkę już na nim zrobiła.
Rybcia_21
margarettp jak na razie Dominika nie spadłą z materaca.Teraz też śpi na nim i się nawet nie kreci.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hehe Rybcia widziałam też tu taki materac i mówiłam mężowi,że jest super i chcę go kupić a cenę super dałaś.Cholercia,że też nie wiedziałam hmmmmmmmmmmmm My w Pl i tak zawsze w jednym pokoju śpimy i było by oki no ale czy przy mojej wiercipięcie zdał by egzamin
Rybcia_21
margarett i wywołałaś wilka z lasu.Niunia sie skulała na podłogę ale nie płakała i nawet się nie obudziła.
reklama
Rybcia_21
margarett nawet lepiej się jej spało na podłodze bo chłodniej było.Na szczęście ten materac nie jest wysoki i nie odczuła chyba upadku dlatego sie nie obudziła.
Bo u nas w mieszkaniu cały ranek i popołudnie jest słońce i jak w nocy mam okno otworzone to nawet nie czuć ze coś chłodnego nim wchodzi.
Bo u nas w mieszkaniu cały ranek i popołudnie jest słońce i jak w nocy mam okno otworzone to nawet nie czuć ze coś chłodnego nim wchodzi.
Podziel się: