reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Buba ten skaner to tak jak u nas w Reno:yes:a byty ecco to mój mężuś sobie teraz kupił i jest bardzo zadowolony.A ta firma w deichmanie o której piszesz to tu bardzo chwalą tą i jeszcze elephant też z deichmana.

reklama
U nas Bartki sie sprawdzily dla Maksia na zime, kupilismy mu wtedy takie super lekkie, dlugie kozaczki na zamek. Na lato kupowalam mu wlasnie buty w Daichmanie.
A dla Mai teraz kupilismy tez buty z Bartka ale nie takie pelne i wysokie tylko zapinane na jeden przylepiec , takie typowo dziewczence i jak na Bartki to sa leciutkie. Jutro zrobie fotki.
Buba powiedz mi w ktorym miejscu jest ten outlet Factory, bo ja to nie orientuje sie w lokalizacji warszawskiej. Wiem jak samej dojechac do Arkadii, Blue City i do paru waznych dla mnie miejsc :-D:-D

:-) ech... kiecka..... nie kupiona, dzisiaj pójde bo wczoraj nie mogłam sie zdecydowac i musiałam sie z tym przespać;-) a i tak dalej nie wiem:-) biore dzisiaj ze soba mamę niech ona mi podpowie

Maarta udanego polowania :tak:
Woloszki Ten Outlet wabi sie Factory i miesci w Ursusie czyli Plac czerwca 76.Drugi jest na ul.pulawskiej za auchan w Piasecznie.Dobrze tam jechac kiedy schodza kolekcje i jest rozmiarowka.
co do bartkow to ja wlasnie zakupilam mu takie wyzsze granatowe no bo jak maly zaczal chodzic to byla zima....no i sie zawiodlam a le widzialm ostatnio w sklepie takie sliczne rozowe i zielone lenie i te sa naprawde lekkie i fajna podeszwe maja az sie zdziwilam ze to Bartek :szok:
A teraz jeszcze Eva Minge zrobila dla nich niezla kolekcje pokaz w sobote w Arkadii.

Dzieki Buba. Wlasnie wrocilam z Arkadii i widzialam afisz o tym pokazie co piszesz. Ma byc otworcie nowego sklepu Bartka i moze namowie mezulka na wycieczke :tak:
A Maja teraz smiga w takich butach i tez sa bardzo leciutki no i juz jakie zniszczone hehehe

Zobacz załącznik 39095

No i bylam popatrzec na te buty w Daichmanie i sa fajniutkie i dopiero jak zobaczylam pudelko to skapowalam ze Maksowi kupowalam tez takie.

reklama
Dziś byłam w Realu i kupiłam Dominice z Disney'a łóżko dmuchane z Kubusiem Puchatkiem za śmieszną cenę bo zrobili przecene ze względu że,kartonik był lekko rozwalony i z 149zł przecenili na całe 20zł
A moja mam jej kupiła wczoraj renifera co kosztował 99zł a przecenili na 9zł i żyrafe która tańczy i śpiewa z 23,99zł na 9zł A i to coś co siedzi koło renifera było z 19,99 przecenione na 0,90gr.
A teraz zapodam fotki

Do góry