reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Namiot pierwsza klasa.Też myśleliśmy o takim ale Victor ma za mały pokój.Jak dojdzie cosik na biegunach to nie ma więcej wolnego miejsca,no tylko na środku.A w rozkładanie i składanie chyba nie mam ochoty się bawić.Tunele pod fotelami muszą narazie starczyć:-D

reklama
Właśnie zamówiłam przez internet buty dla niuni - sandałki i półbuty.
Znalazłam w internecie outlet Bartka i są tam tańsze buciki niż w sklepach. Poza tym są też przecenione bo drugogatunkowe. Dodatkowo przy każdym buciku można sobie wydrukować wkładkę i przymierzyć, czy będzie pasował na nóżkę.
Zobaczymy, co z tego wyniknie. Pocieszam się, że buciki na pewno nie będą za małe bo numeracja zaczyna się od 19 a moja niunia ma bardzo małą nóżkę. Żeby tylko zdążyła jej dorosnąć do sandałków zanim się lato skończy:-) .

A mozesz podać nam link do tego sklepu w internecie? Ja też nie moge znaleść dla Natalki sandałków, ma dośc grubą nóżke i nie moge jej żadnych wcisnąc, a jak juz sie da ubrać, to są za długie :-D

No ceny konkurencyjne. Wlasnie w tym tyg Mai kupilismy buciki Bartka za 110 zl.
Tylko Ja bym sie bala kupic tak buty przeciez bucik musi byc dopasowany do nozki. Maja ma wysokie podbicie i to do tego jedna nozka ma wieksze to podbicie od drugiego.

ale zawsze mozna takie buciki przymierzyc w sklepie i potem kupic internetowo; tylko zauwazcie ze wiekszosc bucikow jest II gatunku i trzeba uwazac zeby sie nie naciac ...

reklama
Właśnie.
Ja zamówiłam jedne w pierwszym gatunku i jedne w drugim. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Najwyżej im odeślę - stracę tylko to, co zapłacę za odesłanie, bo za przesyłkę do mnie nie płacę - zapłata za buciki jest powyżej 100zł.

Do góry