reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Właśnie dotarły dzisiaj te bucki Bartka dla niuni, o których pisałam wcześniej.
Zamówiłam półbutki w II gatunku i sandałki w I. Te półbutki są super, nie mają żądnych wad (było napisane, że mają ubytki w gumie podeszwy). Może skończyły im się te wadliwe:confused: . W każdym razie jestem z nich baaardzo zadowolona. Założyłam je niuni i fajnie jej się chodziło po mieszkanku - widać, że wygodne i rozmiar w sam raz.
I kosztowały tylko 49,90 a to przecież skórzane butki Bartek.
Sandałki są troszkę za duże (też 19) ale na lato będą na pewno dobre.
Tak że mogę Wam spokojnie i z czystym sumieniem polecić ten sklep:tak: :tak:

u nas chrzesny się zapowiedział,że kupi "pierwsze buty do chodzenia" do tej pory kupowałam takie do wózka i niezabardzo nadawały się do chodzenia.No ale w sobotę tuż przed urodzinami poszliśmy na miasto i kupił buty z Bartka.Śliczne akurat wybrał te co i mi się podobały no i kosztowały 115pln matko ceny mnie przerażają.Były nawet po 170pln to już chyba przesadzili.

Asiun jak dlugo czekalas na te buty zamowione? Chyba sie skusze na jakies sandalki bo niektore sa sliczne no i ceny konkurencyjne.
My po swietach kupilismy Mai buty za 107 zl Bartka no i juz ma je tak sciachane ze szkoda gadac. Maja caly dzien prawie bawi sie w piachu no i jak nie moze podejsc na dwoch łapach to raczkuje i same wiecie jak wygladaja wtedy buty :tak:

Woloszki - pieniądze przelałam w środę, w czwartek mi napisali, że przesyłak została wysłana a do mnie dotarła w środę. Czyli w sumie tydzień czasu.

a na lato, to raczej buty z pełnym przodem, a dziury gdzie indziej (wydają mi sie za ciepłe na lato), czy jednak bez przodu, czyli z paluszkami, którymi dla odmiany, można zahaczyć o wszystko podczas spacerów i zabaw?

Ot, zagwostka na dziś dla mnie :)

reklama
Ja tez uważam, ze na lepsze sandałki z krytymi palcami, gdzies czytałam chyba o tym, własnie dlatego,że maluchy sie czesto potykają i przewracaja i paznokcie (paluszki) by sie poździerały i kłopot gotowy.
Nasza Natalka na razie chodzi jeszcze w boptkach wiosennych, ale coś mi sie zdaje,że chyba już jej się ciepło w nich robi, bo stópki ma spocone czasami:( I znów wydatek :tak:

Do góry