reklama
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro okazja może ktoś zainteresowany?Przepraszam za drugi temat ale tam się zły adres wkleił
Właśnie dotarły dzisiaj te bucki Bartka dla niuni, o których pisałam wcześniej.
Zamówiłam półbutki w II gatunku i sandałki w I. Te półbutki są super, nie mają żądnych wad (było napisane, że mają ubytki w gumie podeszwy). Może skończyły im się te wadliwe . W każdym razie jestem z nich baaardzo zadowolona. Założyłam je niuni i fajnie jej się chodziło po mieszkanku - widać, że wygodne i rozmiar w sam raz.
I kosztowały tylko 49,90 a to przecież skórzane butki Bartek.
Sandałki są troszkę za duże (też 19) ale na lato będą na pewno dobre.
Tak że mogę Wam spokojnie i z czystym sumieniem polecić ten sklep
Zamówiłam półbutki w II gatunku i sandałki w I. Te półbutki są super, nie mają żądnych wad (było napisane, że mają ubytki w gumie podeszwy). Może skończyły im się te wadliwe . W każdym razie jestem z nich baaardzo zadowolona. Założyłam je niuni i fajnie jej się chodziło po mieszkanku - widać, że wygodne i rozmiar w sam raz.
I kosztowały tylko 49,90 a to przecież skórzane butki Bartek.
Sandałki są troszkę za duże (też 19) ale na lato będą na pewno dobre.
Tak że mogę Wam spokojnie i z czystym sumieniem polecić ten sklep
vici
mama Victor´a & Raphael`a
u nas chrzesny się zapowiedział,że kupi "pierwsze buty do chodzenia" do tej pory kupowałam takie do wózka i niezabardzo nadawały się do chodzenia.No ale w sobotę tuż przed urodzinami poszliśmy na miasto i kupił buty z Bartka.Śliczne akurat wybrał te co i mi się podobały no i kosztowały 115pln matko ceny mnie przerażają.Były nawet po 170pln to już chyba przesadzili.
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici faktycznie cenny butów dla dzieci są zdecydowanie za wysokie.Ale patrząc na to z innej strony małe buciki się gorzej produkuje niż większe.
Dlatego takie sa cenny ich
Dlatego takie sa cenny ich
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No fakt nad tym nie myślałam.
Asiun jak dlugo czekalas na te buty zamowione? Chyba sie skusze na jakies sandalki bo niektore sa sliczne no i ceny konkurencyjne.
My po swietach kupilismy Mai buty za 107 zl Bartka no i juz ma je tak sciachane ze szkoda gadac. Maja caly dzien prawie bawi sie w piachu no i jak nie moze podejsc na dwoch łapach to raczkuje i same wiecie jak wygladaja wtedy buty
My po swietach kupilismy Mai buty za 107 zl Bartka no i juz ma je tak sciachane ze szkoda gadac. Maja caly dzien prawie bawi sie w piachu no i jak nie moze podejsc na dwoch łapach to raczkuje i same wiecie jak wygladaja wtedy buty
a na lato, to raczej buty z pełnym przodem, a dziury gdzie indziej (wydają mi sie za ciepłe na lato), czy jednak bez przodu, czyli z paluszkami, którymi dla odmiany, można zahaczyć o wszystko podczas spacerów i zabaw?
Ot, zagwostka na dziś dla mnie
Ot, zagwostka na dziś dla mnie
reklama
Ja tez uważam, ze na lepsze sandałki z krytymi palcami, gdzies czytałam chyba o tym, własnie dlatego,że maluchy sie czesto potykają i przewracaja i paznokcie (paluszki) by sie poździerały i kłopot gotowy.
Nasza Natalka na razie chodzi jeszcze w boptkach wiosennych, ale coś mi sie zdaje,że chyba już jej się ciepło w nich robi, bo stópki ma spocone czasami I znów wydatek
Nasza Natalka na razie chodzi jeszcze w boptkach wiosennych, ale coś mi sie zdaje,że chyba już jej się ciepło w nich robi, bo stópki ma spocone czasami I znów wydatek
Podziel się: