reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Vici tez mysle o kupieniu tej blokady tylko ze w mojej kuchence sa mocno wystajace pokretła i nie wiem czy bedzie pasować:confused:

Oj u mnie też nieźle wystają to jakaś stara kuchenka choć elektryczna ale jeszcze z tymi wstrętnymi czarnymi kołami brrrrrrrrr trafia mnie jak ją widzę.Jak przyjdzie to dam znać ile jest miejsca na kurki.Przed świętami powinna być bo zamówiłam w poniedziałek z katalogu.

Dzięki, rozejrzę się :) U mnie jeszcze unaczej, bo nie mam całej kuchenki a tylko płytę gazową montowaną na meblach, a kurki mam w poziomie.

Magdalena ja też mam płyte wmontowaną w blat i na bank będzie pasować bo można też do blatu zamontować.Ni tylko kurki mam na obudowie piekarnika w sumie jak w normalnej kuchence.Ale są też blokady na samą kuchenkę jeśli na kurki nie potrzebujesz i wtedy nawet taniej(przynajmniej tu)

W sobote chyba pojade do Ikei to zobacze te blokady, nam potrzebna jest tylko na plyte montowana do batu bo kurki mam wciskane do srodka wiec juz same z siebie sa zabezpieczone.
Dziewczyny wczoraj bylam kupic Majeczce body i bluzeczke na swieta i urodzinki i zaszalalam normalnie Maja wygladac bedzie jak pannica z dyskoteki :-D :-D :-D :-D Zdjecie po nizej w rzeczywistosci wyglada lepiej :))) Maja wyglada bosko :tak: A obiecywalam sobie ze wiecej juz jej nie kupie czegos co jej nie potrzebne, jeju za co ja sobie kupie cos na imprezke jak wszystko idzie na dzieciaki :-D :-) :laugh2:
Zobacz załącznik 33323

Vici co ty gadasz jakie fantastyczne rzeczy sa dla chlopakow wiem co mowie :-D Wlasnie skonczylam przeglad ciuszkow po Maksiu i az mi szkoda bo polowe rzezczy to Maja nie ponosi bo albo bede za duze i sie mina pory roku jak urosnie albo sa typowo chlopiece :-D

No tak ale chłopaka to ja lubię tak "po dorosłemu" no a dziewczynka hmmmmmmmmmm rozmarzyć się można:yes:choć mimo wszystko wszyscy się zachwycają ciuchami Victorka więc nie jest źle:-D

reklama
Przyznam Ci sie ze jak Maksik byl maly to zachwycalam sie ciuszkami dziewczecymi a teraz zachwycona jestem ciuszkami dla chlopakow i wez tu dogodz :-D :-D

Do góry