reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

BUBA DZIEKUJE ZA NAMIARY!!!My teraz bylismy w Auchan w Piasecznie, bylo dosc duze stoisko z zabawkami, ale tez dosc duzo chetnych ciezko bylo sie dopchac. Tam wlasnie kupilam szczeniaczka ale chyba wybiore sie do Smyka w Galerii Mokotow tam podobno tez jest dosc duzy wybor..przez to ze mieszkam w innym miescie to jak jestem w wawie to mam szal sklepowy;-) a juz sklepy z zabawkami to normalnie bzik..maz sie ze mna wstydzi po sklepach chodzic bo zachowuje sie jak dziecko..moja pasja to misie wszystkie musze pomacac:-)

reklama
BUBA2006 - super ta huśtawka - niestety my wynajmujemy mieszkanie i nie ma mowy o wierceniu we framugach. Dlatego myślimy o stojącej.

A zabawki - no cóż, muzyczny ocean stoi i się kurzy. Już opakowanie chusteczek higienicznych jest ciekawsze.

A ta hustawka-hamak, ktora zamiescila Buba - rewelacja!!
Jak kupimy wieksze mieszkanie (o ile nam sie to kiedys uda) to pewnie takiej poszukamy :-D

U nas na pierszym miejscu tez sa torebki, opakowania i wszystko co nie do zabawy. Wczoraj chyba z godzine bawil sie opakowaniem po misiach Haribo, a ja wymyslam jakie tu zabawki kupic :sorry2: Chyba dla siebie ;-)

U nas furrore robia drewniane lyzki do gotowania.Idealne do gryzienia ,tluczenia buldogow,walenia w podloge i gry na metalowych szczebelkach od kojca....a ja do laryngologa chyba sie udam bo niedlugo przygluchne...;-)

BUBA :-D:-D:-D:-D Moja mama ma ochote wyrzucic szczeniaczka uczniaczka mowi ze jak jeszcze raz jej powie ze chce byc jej przyjacielem to nerwowo nie wytrzyma:-)

Anek no ladnie ;-) ale z tym wyrzucaniem niech uwaza bo "zieloni" moga sie przyczepic...;-) a prawda jest niestety taka ze najlepsze zabawki to te ktore zabawkami nie sa...

reklama
Prawda, najlepsze zabawki są w szufladach i szafkach kuchennych. U nas też na topie są drewniane łyżki i różne miseczki:-). A poza tym wszystko, co szeleści, np. opakowanie chusteczek:tak:.
Buba - gdzie wyszperałaś tę fajną huśtawkę, którą wkleiłaś chyba wczoraj:confused2:.

Do góry