reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

My na zime mamy takie buciki
kozak26ag6sw7.jpg

Ale w rozmiarze 12-18 m-cy i przyznam, ze sa dobre! Gruba skarpetka nie wchodzi, ale butki sa bardzo cieple wiec nie potrzebujemy :-)
Mniejszy rozmiar 6-12 m-cy nam nie wchodzil na stopke :-p

reklama
ech...jak patrze na te buciki i przypominam sobie te z innego wątku, to żałuje, że mamy kombinezony z bucikami, oba ;-( :-D Fajne mają te buciki Wasze pocieszki :-)

Kupujecie może huśtawkę?
Ja chyba kupię - będę mieć trochę odpoczynku.
Żeby tylko się za bardzo nie przyzwyczaiła. Córeczka kuzyna usypia tylko na huśtawce:szok:

my mamy hustawke po michale i maly nawet ja lubil - taka stojaca co to duzo miejsca zajmuje :) kamila jeszcze sie w niej nie bujala - poczekam az bedzie jeszcze stabilniej siedziec bo tam zapiecie jest tylko biodrowe ...

Franek zachwycony byl hustawka przez okolo pol roku dopuki nie odkryl ze mozna sie przemieszczac.Teraz to pohusta sie pol godzinki i tyle.A kiedys to spal w niej jadl i sie bawil(a hustawka na baterie) ;-) ale pewnie za jakis czas z niej wyrosnie i zakupimy mu taka zwykla drewniana do zawieszenia w suficie.Albo cos takiego...

My kupilismy tego szczeniaczka uczniaczka (mial byc na gwiazdke no ale ja jak zwykle nie wytrzymalam) efekt jest taki ze ja juz znam wszystkie piosenki na pamiec a moje dziecko ma pieska w glebokim powazaniu..chyba musi jeszcze dorosnac do niej :sick: Za to ten flipper do kapieli czyli krzeselko rewelacja, Kuba byl wniebowzety nareszcie mogl siedziec w wannie i sie bawic kaczuszka gabka i chlapac do oporu.

AnekTo zapakuj szczeniaczka i daj pozniej w prezenciku.Dzieci maja krotka pamiec. ;-) U nas szczeniaczek robil furrore ale krotko...:-( teraz lezy biedniutki samiutki....za to rewelka jest wywrotka fishera z klockami.Wydaje dzwieki mozna w nia zapakowac klocki(a w klockach jest piasek,znak drogowy itp..)mozna nia walic o podloge no i taka meska jest a nie jakis piesek ;-)
A wyglada tak:
Ciesze sie ze flipper Kubusiowi przypadl do gustu :-) Ja juz sobie nie wyobrazam jak to byloby bez flippa u nas ;-)

BUBA Ta wywrotka rewelacja...kupilas ja w sklepie czy przez internet???A jesli sklep to jesli mozesz to daj namiary, wezme meza pod pache i pojedziemy...bo przez internet jakos zakupy mnie nie kreca. Ja jestem z tym co lubia pomacac przed zakupem ;-)

reklama
Do góry