reklama
my mamy hustawke po michale i maly nawet ja lubil - taka stojaca co to duzo miejsca zajmuje kamila jeszcze sie w niej nie bujala - poczekam az bedzie jeszcze stabilniej siedziec bo tam zapiecie jest tylko biodrowe ...
Franek zachwycony byl hustawka przez okolo pol roku dopuki nie odkryl ze mozna sie przemieszczac.Teraz to pohusta sie pol godzinki i tyle.A kiedys to spal w niej jadl i sie bawil(a hustawka na baterie) ;-) ale pewnie za jakis czas z niej wyrosnie i zakupimy mu taka zwykla drewniana do zawieszenia w suficie.Albo cos takiego...
Anek@
Fanka BB :)
My kupilismy tego szczeniaczka uczniaczka (mial byc na gwiazdke no ale ja jak zwykle nie wytrzymalam) efekt jest taki ze ja juz znam wszystkie piosenki na pamiec a moje dziecko ma pieska w glebokim powazaniu..chyba musi jeszcze dorosnac do niej :sick: Za to ten flipper do kapieli czyli krzeselko rewelacja, Kuba byl wniebowzety nareszcie mogl siedziec w wannie i sie bawic kaczuszka gabka i chlapac do oporu.
AnekTo zapakuj szczeniaczka i daj pozniej w prezenciku.Dzieci maja krotka pamiec. ;-) U nas szczeniaczek robil furrore ale krotko...:-( teraz lezy biedniutki samiutki....za to rewelka jest wywrotka fishera z klockami.Wydaje dzwieki mozna w nia zapakowac klocki(a w klockach jest piasek,znak drogowy itp..)mozna nia walic o podloge no i taka meska jest a nie jakis piesek ;-)
A wyglada tak:
Ciesze sie ze flipper Kubusiowi przypadl do gustu :-) Ja juz sobie nie wyobrazam jak to byloby bez flippa u nas ;-)
A wyglada tak:
Ciesze sie ze flipper Kubusiowi przypadl do gustu :-) Ja juz sobie nie wyobrazam jak to byloby bez flippa u nas ;-)
Anek@
Fanka BB :)
BUBA Ta wywrotka rewelacja...kupilas ja w sklepie czy przez internet???A jesli sklep to jesli mozesz to daj namiary, wezme meza pod pache i pojedziemy...bo przez internet jakos zakupy mnie nie kreca. Ja jestem z tym co lubia pomacac przed zakupem ;-)
reklama
Anek kupilam w swiecie dziecka na Towarowej cena okolo 80 zl ale w Geancie tez widzialami sa sa tansze o dyche :-) no ichyba w smyku tez??
A na alegro
Fisher - Price CIĘŻARÓWKA Z KLOCKAMI !!! (138917063) - Aukcje internetowe Allegro
Z tym macaniem to masz racje ja tez musze tak osobiscie zbadac co i jak wyglada ;-)
a to opis ze strony
Fisher-Price Peek-a-Blocks™ <BR>Rollin’ Rumblin’ Dump Truck™
a pod choinke chyba zafundujemy Franklinowi to cudo...
A na alegro
Fisher - Price CIĘŻARÓWKA Z KLOCKAMI !!! (138917063) - Aukcje internetowe Allegro
Z tym macaniem to masz racje ja tez musze tak osobiscie zbadac co i jak wyglada ;-)
a to opis ze strony
Fisher-Price Peek-a-Blocks™ <BR>Rollin’ Rumblin’ Dump Truck™
a pod choinke chyba zafundujemy Franklinowi to cudo...
Podziel się: