reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Jedna z Was, chyba BUBA ( ale nie pamiętam, przepraszam) pisała swego czasu, że jej maluszek uwielbia pianinko, czy mogłybyście mi przypomniec, co to za pianinko było, chcielibyśmy Natalce coś grającego kupic i zastanawiam się co.

reklama
Margarett my mamy pianinko Litte Tikes kupione w smyku za okolo 45 zl.Protre bez bajerow ale solidne.Ma metalowe plytki i idealnie moze sluzyc tez za cymbalki :)

Przeglądając allegro wlasnie sie nad takimi tez zastanawiałam, fajnie, że się sprawdzają i te cymbałki przeważyły szalę, chyba je też kupimy :-) Dzięki BUBA :-)

Z racji ze Franek coraz bardziej ruchliwy sie zrobil zainwestowalismy w kojec.Szukalam,szukalam i znalazlam wlasnie taki o ktorym mowilam wam ze ma moja znajoma ktora mieszka w Anglii.Mysle ze to dobra inwestycja i ze maly bedzie lubil sie w nim bawic.No i ten domek,dzieci lubia takie schowki.zobaczymy...

gratuluje buba widze ze udalo sie wreszcie znalezc taki kojec jak chcialas :) ten domek tez jest bardzo fajny - mysle ze jak maly podrosnie bedzie mial niezla zabawe :)

O! Jakie fajne pianinko! Nasz Julek uwielbia grać z tatą na keyboardzie, ale niestety to tylko pod nadzorem. Myślę, że musimy mu takie pianinko sprawić.

Buba świetne te pianinko chyba też takie Karolci sprawimy, ale na razie zniechęciłam się do takich zakupów, oceanem muzycznym prawie wcale się nie bawi :no:

A ja ostatnio zaszalałam, pokupowałam Karolci kilka rzeczy na jesienno- zimowy okres. Komplecik z polarka: płaszczyk, spodnie i kapelusik, komplecik wełniany: czapeczka, rękawiczki i szaliczek, szaliczek z polarka (pasujący do kapelusika) i buciki, ale takie nie typowo zimowe tylko raczej takie papućki. Zastanawiam się nad butami zimowymi np. kozaczkami, kupiłyście dzieciom jakieś zimowe butki? Mała jeszcze nie chodzi a w wózku będzie pod śpiworkiem więc myślę że te butki które kupiłam wystarczą.
Wklejam fotkę, a reszta zakupów w galerii :tak:

Iza jakie fajne te buciki. Ja raczej nie kupie bucikow, bo w kombinezonku mam doczepiane cos a' la buciki wiec wystarcza tylko cieple skarpety. Teraz chcemy kupic tego flippera do kapieli {chyba Princessa cos takiego kupila}, bo Kuba juz wyrosl z wanienki poza tym on juz chce siedziec, lapie za nogi, chlapie wiec juz najwyzszy czas wsadzic go pod prysznic. Troche gimnastyki bedziemy z tym mieli bo w kabinie prysznicowej troche niewygodnie wykapac dziecko no ale lepsze to niz przymala wanienka ;-)

Anek@ -dzięki!
My mamy dość dużą wanienkę i chyba jeszcze długo nam posłuży, tym bardziej że Karolcia na pewno dużo mniejsza jest od Kubusia ;-)

Niestety kombinezon mamy bez butków, bo jakby były to problem z glowy.

reklama
Do góry