reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Magdalena Fajne to krzeselko i praktyczne:-)
Dori slicznie Klaudia siedzi no i widac ze zabawka jej bardzo odpowiada :-)
My dzis bylismy na zakupach ubraniowych i upolowalam dla malego na wyprzedazy sweterek z misiem do tego sztruksiki kurteczke i czapunie i to wszystko za 70 zl :-) no i drugi zestaw czapunia sweterek.moze juz sie nie beda ludzie pytac:chlopak czy dziewczynka??;-)

reklama
Fajne ubranka!
Jakoś Olo musi mieć chłopięcą urodę, bo zawsze wszyscy wiedzieli, ze to facecik. ;-) A ja dziś oglądałam kompety zimowe, ale jakoś nie miałam przekonania. Macie rozeznanie ile kosztują komplety spodnie+kurtka np w H&M albo w Smyku? U mnie w mieście firmówek nie ma a te co oglądałam około 70zł kosztują. Czasem lepiej troche dołożyć i mieć lepszą jakość.

Irlandia w H&M kabinezony sa po 129 zl kurtki po 79 zl,cieplych spodni narazie nie maja.W smyku fajna kurtke+spodnie kupisz za 120 zl w cenie sa buciki i rekawiczki:-) Ja w swiecie dziecka kupilam taki kombinezon za 109zl.Moze piekny nie jest ale wazne dla mnie bylo ze ma w srodku bawelne a nie polar.
Dori kreacje poprostu bombka!!Z tej sukienusi h&m badziesz bardzo zadowolona bo taka sama kupilam mojej znajomej na wiosne i mala nosi ja do tej pory i jest jak nowa a wyglada w niej przekozacko :-)

Dori świetne te ciuszki które kupiłaś na Allegro, a powiedz mi odnośnie tego Oceanu jakie baterie tam są potrzebne i ile? Jestem prawie zdecydowana na kupno :happy: AAA i jeszcze raz wyrażam swój podziw dla umiejętności Klaudii ślicznie siedzi, już tak prosto jak dziecko co najmniej 7 miesięczne :tak: a zabawką faktycznie widzę zachwycona :tak: .

Ja Karolinkę karmię w nosidełku i super, mamy tez leżaczek ale w leżaczku nie jest bezpieczna, bo się przekreca :no: Lidijka szok że mały je na leżąco :szok:

Magdalena te krzesełko jest suuuper, znajoma z bb go ma :tak:

Buba ekstra ciuszki, ale ludzie to czasem szokują, nie raz Karolcia jest cała na różowo a i tak się pytają czy chłopiec czy dziewczynka, raz nawet była w sukience a taki facet myślał że to chłopczyk, hmmm chyba ma chłopięcą urodę :baffled:

Iza, baterie paluszki x4 (te standardowe a nie te super cieniutkie) i dziękujemy za pochwały. ludzie też mnie zaczepiają jak idziemy na spacer i dziwią się, że Klaudia ma niecałe 6 miesięcy. Z jednej strony to fajnie, że tak szybko wszystko łapie ale martwię się, żeby potem nie bylo problemu np z kręgosłupem. A i Iza jeśli chodzi o Klaudię z zabawą z oceanem to nie jest tak, że ona siedzi przy niej pół godziny ciurkiem. Pobrzdąka tochę, zajmie się czymś innym po czym wraca i znowu sobie pomajstruje. Z tym, że w naszym przypadku to jest tak że ona zobaczy paproch na podlodze i już się tym rozprasza i do niego maszeruje.

Buba, kombinezon bardzo ładny. Ja też muszę zakupić jakiś zimowy stroj, bo w lutym wybieramy się do Zakopanego więc kombinezon będzie mile widziany. Hehehe już kilka wypatrzyłąm na allegro.

Dori super ciuszki a ta sukienka biala extra :))) z dresow adidasa napewno bedziesz zadowolona bo moj Maks mial wersje chlopieca i byly super nie wyciagnely sie w praniu ani nie stracily koloru (granatowe sa). Ja jutro porobie fotki nowych ciuszkow Mai, a Maksio tez sie oblowil w paru nowosciach:))))najbardziej podoba mu sie bezrekawnik czerwony ze smyka:)))

reklama
Ja to wogólę wolę Klaudię w wersji "chłopięcej". Na początku kupowałam jej bluzeczki z falbankami, sukieneczki itp co w użyciu codziennym okazalo się dla mnie mało komfortowe. Sukienki się ściągają, falbanki ciężko prasować itd. Teraz w domu panuje bodziak i rajstopy a na wyjście spodnie i jakaś bluza. Sukienki tylko wtedy jak idziemy w gości lub goście przychodzą do nas.

Do góry