reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
My też mamy już kombinezon po moim siostrzeńcu, jest niebieski ale cóż, kupimy małej różowy szalik, czapeczkę i będzie ok. Też się obawiałam ze będzie mały ale siosta mówi że mały chodził w nim jak już miał prawie rok i się mieścił więc powinien być ok.
Woloszki fajnie że babcia małej robi różne rzeczy na drutach, moja mama zrobiła Karolci śpioszki, sweterek i bamboszki ale użyłam tego tylko przy wyjsciu ze szpitala, sweterek o dziwo jest jeszcze dobry, śpiochy za małe. A bamboszków to używaliśmy często jak mała była malutka i spochy wszystkie miała za długie to jej zakładaliśmy i dzięki temu były na miejscu, tzn. mała nie miała nóżek w jednej nogawce  :D
Może na zime też coś nam zrobi któż to wie ???

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku i buszowania po sklepach. Kupilam malemu kombinezonik Dudu , z odpinanymi bucikami i rekawiczkami czapke i szalik. Jak pojade do rodzicow chce mu pokupowac sweterkow golfikow spodenek i cieplych skarpet zeby juniorowi bylo cielplo ;)

Idziu każda z nas teraz będzie chodzić z dnia na dzień na zakupy dla maluszków.Ja musze Dominisi kupić jeszcze szlik bo czapeczke mam i rękawiczki.I też musze kupić cieplejsze sweterki lub jakieś bluzeczki ciepłe.Trzeba chyba zrobić jakiś skok na szczeraczka.A i jeszcze chciała bym kupić Domisi body z długim rękawkiem bo mamy kilka sztuk ale zasze lepiej mieć więcej niż za mało.

Idzia ja mam taka frajde jak kupuje cos malemu, te wszystkie ciuszki sa takie fajne, malutkie,  mieciutkie codziennie bym mogla po sklepach latac  ;) :laugh: a juz czapeczki i buciki to mnie powalaja

Ja też uwielbiam kupować dzieciom prezenty, nie muszą byc nie wiadomo jakie, ale czasem nawet małe kredki sprawią mojej siostrzenicy radość:) A Mateuszkowi to czasem muszę omijać bobo-sklepy, bo kusi jak nie wiem co. A dzisiaj zaopatrzyliśmy Mateuszka w kombinezon na zimę, prezent od cioci:) A co tam-spóźniony prezent na chrzest:) Kombinezon nazywa sie GUCIO, jest w rozmiarze 74, jest cieplusi i miękusi. Tak mi się spodobał, ze nie chcę innego, a Synkowi się podoba:)

reklama
Do góry