reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
No jak sie nie uda to do allegro wrzuce a w pazdzierniku kupie cos na zime maleu bo nie wiadomo kiedy zimno w tej chlodnej austrii bedzie.Dobrze ze gondole mam wielka to cieplutko mu bedzie, cos nie wierze w spacerowki na zime.

Rybcia jestesmy tego samego zdania , dobrze ze dzieciaczki jeszcze wejda w te gadole bo inaczej to mialabym zastrzezenia.Nie jestem taka co trzyma dziecko pod kloszem ale jak bylam mala chorowalam na stawy i chce zaoszczedzic to malemu. Kiedy mozna wtedy mozna ale nie w zimie to nie zarty.

vici, rybcia - moja mala juz sie nie zmiesci w gondoli za jakies dwa miesiace - czyli akurat na zime ... i bede zmuszona uzywac spacerowki - ale juz mamy kupiony gruby spiwor do kapletu i mam nadzieje ze jakos sie przekulamy :)

My mamy wózek 2w1, więc zakup spacerowki mi odpada a na zimę mamy tak jak Idzia śpiworek do kompletu. A co do ubranka na zime to mam pytanie: jaki rozmiar zamierzacie kupić? Ja nie mam bladego pojęcia bo Olo już nosi 74 i duże 68 (wiecie jak to jest z rozmiarówką ;) ). Boję się, ze jak kupię 80 to w środku zimy okaże się za małe a w 86 może Olo się utopić. Poradźcie!

irlandia - musisz poszukac czegos co bedzie miekki i latwo da sie podwinac rekawy badz spodenki ...  i wtedy mozna kupic cos wiekszego ...

Idziu moja Dominisia też teraz już ma mało miejsca w gondoli.A też mamy wzek tak jak irlandia 2w1.A jeśli Dominisia sie nie zmieści w gondole to mamy cieplutki kombinezon i gruby kocyk Kubusia Puchatka.I kocykiem owiniemy niunie.

reklama
Vici ja mam synka i on po urodzeniu mial kombinezon misia i owieczkę więc wcale to nie tylko dla dziewczynek zarezerwowane ;)
Irlandia tez mam ten problem bo u nas przeciez zima do kwietnia trwa.Ale juz namiezylam taki 80cm i mysle ze na te najgorsze mrozy w nim przeźyjemy.
A tak wyglądał Franek w misiu.

Do góry