reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Ja sobie bardzo chwalę polską firmę Ewa i Pinokio (nie wiem czy polska). Ceny mają bardzo przystępne jak dla mnie. Poza tym lubię jeszcze Olka w śpiochach a spodnie mamy tylko na spacery. Ale teraz na zimę to już muszę o dresikach myśleć. Mam w mieście fajny komis z używanymi rzeczami nawet fajnych marek i często tam zaglądam.
Myślałyście już o tym co kupować na zimę? Jakie buty, czy kombinezon czy osobno spodnie i kurtkę. Ja jestem za tą drugą opcją, wygodniejsze w ubieraniu, dzieć się nie wkurza...

reklama
Ja jak zwykle pewnie zostawię to na ostatnią chwilę. A jak narazie to Klaudia "biega" po domu w body i rajstopkach. Ona świetnie się w tym czuje bo może swobodnie nogi do buzi wkładać a ja uwielbiam takie szkraby w rajstopkach - słodziakowo wyglądają.

czesc ja dostalam jak kombinezon od mojego wujka dla Victorka ale oczywiscie sam byl kupic i kupil 68 a teraz to w buty moge go wsadzic maly ma juz 70cm a do zimy jeszcze troche
:p

NO my na jesien i zime mamy ubranka po Maksiu mam nadzieje ze beda pasowaly bo Maks byl troche wiekszy niz Majeczka. Maks mial 60 cm jak sie urodzil a majka tylko 52 cm, jak wroce do domku to zaczna sie przymiarki oj jak Majka nie nawidzi sie ubierac:))))
JA na zime mam kombinezon jednoczesciowy i jestem zadowolona. mam go w wersji bez bucikow i moja mama zrobila mi cieplutkie welniane skarpetki na zime:))) Mai kupimy tylko (jak wszystko bedzie pasowac) czapeczke szaliczek i rekawiczki chyba ze znow babci zrobi nam na drutach:))))

my tez mamy jakis kombinezon po michale - mam nadzieje ze bedxzie dobry bo go nie przymierzalam jeszcze ... ale jak tak sobie pomysle to moze byc ze jesta za maly ... zobaczymy ...

woloszki - dobrze ze babcia lubi na drutach dziergac :)

Rybcia o tym nie pomyslalam dzieki.No niestety trzeba isc na zakupy i cos kupic,spiworka do wozka tez nie mam a w Austrii zimy srogie.No co do kombinezonu to bedzie problem mi podoba sie owieczka (nie wiem czy kojazycie taki z uszkami w sumie jak przebranie na karnawal ale sliczne) dla dzieci a maz upiera sie ze to dla dziewczynek

Vici też podobają mi sie takie cudeńka z uszkami.A coś w stylu owieczki mam dla Dominisi.Kurteczke jest z owczej wełenki bardzo milutkiej.I chyba ma owieczki czy sarenki na tym przyszyte ze skóry.

reklama
Do góry