reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

przyjaciolka mojej tesciowej prowadzi sklep z uzywana odzieza i zawsze jak jedzie po towar to wybierze ekstra ciuszki dla Wikusi a za cala taka torebke jednorazowa ciuszkow płace 20-25 zl.naprawde ciuszki sa pzresliczne i niezniszczone a duzo z nich bylo w ogole nie uzywane a kazde jest z metka,praktycznie to 3/4 ciuszkow mam wlasnie od tej kobitki i juz tesciowa wybiera ciuszki dla Wiki takie na 1-2 latka:))

reklama
Ja jak do tej pory byłam raz w takim sklepie i kupiłam małeś śliczny polarowy komplecik :) taki na jesień będzie w sam raz, kosztował 20 zł a nowe takie są w okolicach 80 zł też był z metką :). Rzadko mam okazje chodzić po sklepach bo w okolicy nie ma musiałabym podjechać do centrum tramwajem. Muszę się wybrać na spacerek po takich sklepikach.
Marta fajnie się masz :)

świetne :) A ja dziś też sie wybrałam do ciuchbudki i kupiłłam Natalce taką czerwoną koszulke, można by to nawet nazwac cieniutką kurteczką i dałam za nią... 65 groszy :-o Bo dzis sprzedawali po 10 zł za kg :) U nas każdego dnia jest inna cena, najdrożej jest w poniedziałki 45/kg bo jest dostawa.

ja w tym tygodniu zabieram sie za segregowanie ubran po michale - pewnie wiekszosc z nich oddam jakiemus kuzynowi - czylo chlopcu ... a wtedy okaze sie ze beda mnie czekac takie same zakupy jak cala reszte z was ... a mialam nadzieje ze nie bede musiala tyle kupowac co dla pierwszego dziecka ... jedak roznica plci swoje robi ... ale jest jeden plus tej sytuacji - jak porozdaje ciuchy to zwolni mi sie wreszcie komoda i bede miala wiecej miejsca na rzeczy kamilki ;D

Idziu też miałam nadzieję że nie będe musiała tyle kupować ale niestety nie wiele ubranek po Kasi bede mogła wykorzystać, większość jest typowo dziewczęcych

My byliśmy dziś na rynku (na Przymorzu). Ciuszków multum, niestety głównie dla dziewczynek. Ale naprawdę prześliczności można trafić i to za 1-2 złote. Kupiłam tylko kamizelkę dżinsową dla Misiaka. A chłopak rośnie jak na drożdżach i zaraz ze wszystkiego wyrośnie, buuu. Jutro "atakujemy" rynek w Sopocie ;)

reklama
Do góry