reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Dziewczyny, jak u Was z kojcami, kupujecie?? Bo Natalka juz mi zaczyna się po pododze turlać i z maty uciekać, a że nie mam dywanów, to troszkę się boję i rozglądam się juz za kojcem. Napiszcie mi, czy Wy juz macie, jeślli tak to jakie i czy w ogóle to ma sens i co o tym myslicie :)

reklama
ja mam kojec po michale - on go specjalnie za duzo nie exploatowal - ale z kamilka jeszcze nie probowalam ... czekam az kuzynka mi go odda ... sa rozne zdania na ten temat ... ja teraz nie mam dylematu czy kupowac bo juz mam i mam nadzieje ze bedz z niego korzystac ;)

My tez mamy kojec po Maksie a on go dostal po kuzynkach ze strony meza wiec wydatek nas ominal :)))
Narazie stoi on u babci bo tam maja w nim sypia ale wlasnie dzis doszlismy do wniosku ze bedzie go trzeba przywiezc.
Maja bedzie w nim spala bo teraz tak wariuje w lozeczku ze co chwile slychac jak sie uderza mimo ze ma ochraniacze, wiec jak bedzie spala w kojcu to bede spokojniejsza.
Z maty tez juz zwiewa wiec na srodku pokoju ma rozlozone dwa grube koce i na nich zabawki ale jak dalej tak pojdzie z jej rozwojem to ani sie obejrze to bedzie szturmowac inne pokoje:))))

też bym sprawila Maji cos podobnego, ale ostatnio gorzej z kaska :( ale niedlugo mozliwe ze wpadnie jakas stronka do zrobienia... tymczasem ostatnio kupilam Maji sliczne ciuszki, wyglada jak mala ksiezniczka :D

a my dzis w koncu kupilismy malej fotelik samochodowy bo do tej pory jezdzila w nosidelku,ale w sumie i tak malo jezdzimy z nia autkiem ale planujemy zalegle wakacje i daleka podroz wiec fotelik musi byc
i dzis odbyla w nim pierwsza podroz :)

reklama
My zakupilismy dzis naszemu niuniowi szczeniaczka-uczniaczka.Rewelacyjna zabawka edukacyjna.jest to pluszowy piesek ktory po nacisnieciu przez dziecko np. raczki mowi:to jest reka lub to jest moja zolta reka.Spiewa piosenki zwiazane z czesciami ciala,liczy,recytuje wierszyki.Odlozony w kat po paru minutach zacheca dziecko do zabawy slowami: tesknie za toba,pobaw sie ze mna...i to wszystko w jezyku polskim,swietna sprawa.

Do góry