Dziewczyny, jak u Was z kojcami, kupujecie?? Bo Natalka juz mi zaczyna się po pododze turlać i z maty uciekać, a że nie mam dywanów, to troszkę się boję i rozglądam się juz za kojcem. Napiszcie mi, czy Wy juz macie, jeślli tak to jakie i czy w ogóle to ma sens i co o tym myslicie
reklama
ja mam kojec po michale - on go specjalnie za duzo nie exploatowal - ale z kamilka jeszcze nie probowalam ... czekam az kuzynka mi go odda ... sa rozne zdania na ten temat ... ja teraz nie mam dylematu czy kupowac bo juz mam i mam nadzieje ze bedz z niego korzystac
My tez mamy kojec po Maksie a on go dostal po kuzynkach ze strony meza wiec wydatek nas ominal ))
Narazie stoi on u babci bo tam maja w nim sypia ale wlasnie dzis doszlismy do wniosku ze bedzie go trzeba przywiezc.
Maja bedzie w nim spala bo teraz tak wariuje w lozeczku ze co chwile slychac jak sie uderza mimo ze ma ochraniacze, wiec jak bedzie spala w kojcu to bede spokojniejsza.
Z maty tez juz zwiewa wiec na srodku pokoju ma rozlozone dwa grube koce i na nich zabawki ale jak dalej tak pojdzie z jej rozwojem to ani sie obejrze to bedzie szturmowac inne pokoje)))
Narazie stoi on u babci bo tam maja w nim sypia ale wlasnie dzis doszlismy do wniosku ze bedzie go trzeba przywiezc.
Maja bedzie w nim spala bo teraz tak wariuje w lozeczku ze co chwile slychac jak sie uderza mimo ze ma ochraniacze, wiec jak bedzie spala w kojcu to bede spokojniejsza.
Z maty tez juz zwiewa wiec na srodku pokoju ma rozlozone dwa grube koce i na nich zabawki ale jak dalej tak pojdzie z jej rozwojem to ani sie obejrze to bedzie szturmowac inne pokoje)))
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja musze kupić kojec koniecznie - najwyższy czas się rozglądnąć za jakimś
dori
Fanka BB :)
My jak tylko miną chrzciny i całe zamieszanie z tym związane to jedziemy kupić kojec. Upatrzyłam sobie ten http://www.allegro.pl/item123871958_nowy_kojec_na_gwarancji_od_krajowego_producenta_.html
A wczoraj kupiłam Klaudii świetne rajstopki. Zdjęcie w galerii.
A wczoraj kupiłam Klaudii świetne rajstopki. Zdjęcie w galerii.
martap22
Mama kwietniowa 2006
a my dzis w koncu kupilismy malej fotelik samochodowy bo do tej pory jezdzila w nosidelku,ale w sumie i tak malo jezdzimy z nia autkiem ale planujemy zalegle wakacje i daleka podroz wiec fotelik musi byc
i dzis odbyla w nim pierwsza podroz
i dzis odbyla w nim pierwsza podroz
reklama
My zakupilismy dzis naszemu niuniowi szczeniaczka-uczniaczka.Rewelacyjna zabawka edukacyjna.jest to pluszowy piesek ktory po nacisnieciu przez dziecko np. raczki mowi:to jest reka lub to jest moja zolta reka.Spiewa piosenki zwiazane z czesciami ciala,liczy,recytuje wierszyki.Odlozony w kat po paru minutach zacheca dziecko do zabawy slowami: tesknie za toba,pobaw sie ze mna...i to wszystko w jezyku polskim,swietna sprawa.
Podziel się: