reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Pyciolku - my głównie w H&M. Ostatnio też kupiłam parę rzeczy w Tesco ale mam wrażenie, że dla dziewczynek są tam fajniejsze rzeczy i dużo większy wybór. No chyba, że to tylko w moim tak jest :-)

reklama
Pyciołku my z reguły też w H&Mie (teraz mają promocję...kupując 3 rzeczy z wyprzedaży dostajesz na karcie 20zł do wykorzystania później), w Reserved i w Tesco, Pepco również...czasami w Kappahlu ale tam strasznie drogo:-((wiec korzystamy z rabatów dla stałych klientów;-))

My zaopatrujemy się w C&A, Pepco, Smyk jak jest promocja, kuzynka z Anglii przywozi raz na jakiś czas paczkę ubrań, a czasem udaje mi się upolować coś z odziezy używanej.

pyciolku no roznie raz w H&M , czasem re - kids , tesco cheerokie lub F&F maja naprawde fajnej jakosci ubranka.
zdaza mi sie zajrzec tez do komisu dzieciecego gdzie mozna kupic naprawde fajne ciuszki do biegania po domu i zdzierania w piaskownicy:)

czasem moja tesciowa przywozi uranka z lidla ( gdyz jest jego fanka hahah) i powiem ci ze tez maja bardzo fajną jakosc czy z targowiska

a o pepco pierwszy raz slysze ale tak chwalicie ze musze tam zajrzec:)

Pyciolu ja kupuje w H&M, re-kids, coccodrillo, plusie, z lidla są fajne piżamki (super) a ostatnio były taaakie superowe kąpielówki, takie malusie :)

z lidla są fajne piżamki (super) a ostatnio były taaakie superowe kąpielówki, takie malusie :)

i jakie cudne stroje kąpielowe dla dziewczynek:tak::-p

a w H&Mie promocja jeśli kupisz 3 rzeczy z wyprzedaży dostajesz kartę z 20zl na koncie do wykorzystanie po 25 lipca...więc kupiłam Julci 3 bluzeczki po 10zł i 20 mi oddali...lubię te ich promocje:tak:

Nasz nowy zakup

Załączniki

• fotelik-graco-junior-maxi-lion_0_n.jpg
    fotelik-graco-junior-maxi-lion_0_n.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 123
Pyciolku my glownie kupujeny ubranka w Zarze, bo nie moge sie opamietac jak tam wchodze, ale tez jest tam dosyc drogo, poza tym cocodrillo, re-kids, sporadycznie h&m.
A pizamki to tylko w Lidlu:tak:

zanplo fajny fotelik:tak: Filip tez juz jezdzi w tym starszym, ale to w sumie dlatego, ze Zuzia wurosla nam juz z tego najmniejszego.

reklama
Do góry