reklama
Dziewczyny, przepraszam, że ciągle Wam coś zapodaję do sprzedania, ale mam koleżankę ktorej mąż właśnie stracil pracę. Ona liczyła na to, że ja odkupię od niej ciuszki, ale ona ma głównie dziewczęce, a my spodziewamy sie synka.Wszystko co miała unisex to odkupilam, pozostały raczej same babskie:-) Więc postanowiłam jej jakoś pomoc finansowy-tyle ile mogę.
Nie gniewajcie się.
Komplecik z króliczkami 0-3, stan idealny cena 15zł
komplecik GAP z polarku 0-3, to jest śliczne, myślalam o tym, ale moj maz nie chce słyszec o rożowym dla jego synka cena za komplecik 15zł
pajacyki stan bardzo dobry+, 0-3 cena 9zl za sztukę
przy zakupie 2 dokładam jeszcze 2 większe w tym jeden firmy GAP
bluzeczki 0-3 i fioletowa mothercare 3-6, cena 10zl za 3 bluzeczki
bluzeczka H&M VIP very important baby :-) 62, cena 15zł-swietna
to jest na prawde super, z zewnatrz wyglada jak sweterek, w srodku ma polarek a pomiedzy ciepłe wypełnienie, super na wiosnę, szkoda, ze różowe rozmiar 6-9 miesięcy, stan idealny, jak nowy, cena 25zł
na koniec coś dla chlopcow. Niebieski, zimowy kombinezon H&M w rozmiarze 68, chce go odsprzedac bo to bedzie juz nasz trzeci w tym rozmiarze(moja siostrzenica zaszalała), cena 25zł, wyscielany polarkiem
dzięki dziewczyny, nie gniewajcie się, paa
Nie gniewajcie się.
Komplecik z króliczkami 0-3, stan idealny cena 15zł
komplecik GAP z polarku 0-3, to jest śliczne, myślalam o tym, ale moj maz nie chce słyszec o rożowym dla jego synka cena za komplecik 15zł
pajacyki stan bardzo dobry+, 0-3 cena 9zl za sztukę
przy zakupie 2 dokładam jeszcze 2 większe w tym jeden firmy GAP
bluzeczki 0-3 i fioletowa mothercare 3-6, cena 10zl za 3 bluzeczki
bluzeczka H&M VIP very important baby :-) 62, cena 15zł-swietna
to jest na prawde super, z zewnatrz wyglada jak sweterek, w srodku ma polarek a pomiedzy ciepłe wypełnienie, super na wiosnę, szkoda, ze różowe rozmiar 6-9 miesięcy, stan idealny, jak nowy, cena 25zł
na koniec coś dla chlopcow. Niebieski, zimowy kombinezon H&M w rozmiarze 68, chce go odsprzedac bo to bedzie juz nasz trzeci w tym rozmiarze(moja siostrzenica zaszalała), cena 25zł, wyscielany polarkiem
dzięki dziewczyny, nie gniewajcie się, paa
Ostatnia edycja:
Myszqa
Fanka BB :)
Moja siostra do kąpieli używa wyłącznie Oilatum. I jest zachwycona a mały nie miał żadnych odparzeń, krostek - nic. Skórka jak brzoskwinka :-)
Kiedyś już pisałam nt. kosmetyków i podawałam linki W rankingach najwyżej stoją kosmetyki Nivea Baby oraz Bubchen i faktycznie cieszą się najlepszą opinią rodziców Hipp jest stosunkowo nowy, ale wiem, że polecają go położne. Ma ładny i delikatny zapachWitajcie!
Agawar ciuszki sliczne, ale ja też bede miała chłopca.
Mam pytanie, jakie waszym zdaniem sa najlepsze kosmetyki dla dziecka?
Ja tym razem chyba zdecyduję się na Nivea Baby. Przy Hubercie stosowałam Bubchena, ale teraz na początku ciąży ten zapach mnie wręcz odrzucał i cała rodzina miała zakaz używania Bubchena Pomyślałam, że może to się nie podoba Maluchowi od początku ;-) i dlatego pozostanę przy Nivea Baby :-) Chusteczki do pupy Bambino :-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Ja na razie nie mam żadnych kosmetyków.
Z chłopakami używałam tylko mydełko bambino, oliwkę po kąpieli, ewentualnie sudokrem do dupci, no i chusteczki nawilżane (różnych firm), przed spacerkiem jakiś kremik do smarowania buźki i to wszystko.
Teraz chyba zrobię tak samo, nigdy nie używałam pudru i teraz tez chyba nie będę. Zastanawiam sie tylko nad Oilatum, bo dużo osób chwali i być moze kupię.
Z chłopakami używałam tylko mydełko bambino, oliwkę po kąpieli, ewentualnie sudokrem do dupci, no i chusteczki nawilżane (różnych firm), przed spacerkiem jakiś kremik do smarowania buźki i to wszystko.
Teraz chyba zrobię tak samo, nigdy nie używałam pudru i teraz tez chyba nie będę. Zastanawiam sie tylko nad Oilatum, bo dużo osób chwali i być moze kupię.
Agawar ja zaryzykuję i zdecyduję się na różowy sweterek :-) Jeśli jednak nie u mnie to może u mojej koleżanki, która spodziewa się bliźniaków, będzie dziewczynka No niestety podobno z dziewczynkami do końca często nie ma stuprocentowej pewności Daj mi na priv namiary na przelew
reklama