Myszqa
Fanka BB :)
Agatko a ten fotelik ma jakieś podkładki antypoślizgowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatko a ten fotelik ma jakieś podkładki antypoślizgowe?
No to fotelik "na żywo" Zuzka jest zachwycona
Agatkas fotelik super a Zuzia jak fajnie w nim siedzi....a on jest taki bardzo sztywny czy mięciutki???
Agatkas fotelik prześliczny.....malutka wyglada w nim jak taka mała dama!!!
Kochane przemyśleliśmy z misiem sprawę i pojechaliśmy kupić wózek...bo tak to ani rusz nigdzie.....i wybraliśmy taki.....bardzo nam się spodobał, super się prowadzi, ma obszernę wnetrze dla malutkiej, regulacje oparcia.....i mimo ,ze chciałam tego Cybex-a to tego mogłam zobaczyc i jakos wygrał...częsc kasy pozyczylismy, częśc wzielismy ze skarbonki i jest.....
tu jest link:
Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (923657272) - Aukcje internetowe Allegro
A tutaj nasze zdjątka:
a no i jeszcze,że w tym samym miejscu kupowaliśmy drugi wózek i Panie wzruszyło to ,ze nam ukradli zjechały nam z ceny do 399zl i Mari dostała maskotke pieska gratis
to się ciesze:-)Kanuś super wybór!!! My mamy ten wózeczek tylko zielony i jestem z niego mega zadowolonasuper sie prowadzi, dzidzia ma w nim duzo miejsca ogolnie same plusiki
Mięciutki....ale nie taki żeby się zapadał
Agatkas fotelik prześliczny.....malutka wyglada w nim jak taka mała dama!!!
Kochane przemyśleliśmy z misiem sprawę i pojechaliśmy kupić wózek...bo tak to ani rusz nigdzie.....i wybraliśmy taki.....bardzo nam się spodobał, super się prowadzi, ma obszernę wnetrze dla malutkiej, regulacje oparcia.....i mimo ,ze chciałam tego Cybex-a to tego mogłam zobaczyc i jakos wygrał...częsc kasy pozyczylismy, częśc wzielismy ze skarbonki i jest.....
tu jest link:
Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (923657272) - Aukcje internetowe Allegro
A tutaj nasze zdjątka:
a no i jeszcze,że w tym samym miejscu kupowaliśmy drugi wózek i Panie wzruszyło to ,ze nam ukradli zjechały nam z ceny do 399zl i Mari dostała maskotke pieska gratis
Nieee on składa sie inaczej niż parasolka, w taki jakby kwadracik małydziekuję
Kanus wózeczek cudny.....ja tez taki chcę...a on składa się jak parasolka??
Miło ze strony sprzedającej, jednak sa jeszcze dobrzy ludzie...