reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Paola, ładna ta wasza hustaweczka, kolezanka tez ma taka. My kupiliśmy zwykły lezaczek, bo z tej hustaweczki to za długo sie nie skorzysta, kolezanki mała ma 7 misiecy i hustawka idzie w odstawke, bo juz sie ugina, a zaczeła ja uzywac, jak mała miała 3 misiace, bo ona nie jest za bardzo lezaca, tylko prawie siedzaca

Paola, ładna ta wasza hustaweczka, kolezanka tez ma taka. My kupiliśmy zwykły lezaczek, bo z tej hustaweczki to za długo sie nie skorzysta, kolezanki mała ma 7 misiecy i hustawka idzie w odstawke, bo juz sie ugina, a zaczeła ja uzywac, jak mała miała 3 misiace, bo ona nie jest za bardzo lezaca, tylko prawie siedzaca

Oooo...no to zonk-to już sama nie wiem teaz czy wsadzać Małą do niej?Bo nie chciałabym jej zrobić krzywdy jeśli ta huśtawka jest prawie siedząca:szok::szok::szok:Zresztą na oczy jej jeszcze nie wdziałam bo dopiero wczoraj zamówiliśmy......hmmm........no i masz babo placek:baffled::baffled::baffled:

Paola27 ja kupilam swojej malej pod choinke HUSTAWKA FISHER PRICE AQUARIUM OCEAN WONDERS H7180 (535221001) - Aukcje internetowe Allegro wiec to samo tylko styl inny i powiem ci, ze na poczatku w ogole jej nie ineteresowala odrazu plakala bo rzeczywiscie pozycje w tym ma lekko siedzaca i bylo jej niewygodnie, zreszta nawet swiatelka jej nie ruszaly, wiec poszla w odstawke. Ale od kilku dni, chyba przez to, ze podrosla pieknie sobie lezy i wszystko ja interesuje. A juz myslalam ze tyle kasy poszlo na marne ;>.
Ale tak jak blizniaki2000 mowi za dlugo sie jej nie pouzywa, daltego zaopatrzylam sie tez w zwykly lezaczek :).

Ostatnia edycja:
reklama
zapraszam
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moja córcia to styczniówka 2008 więc ciuszki będą pasowały na wasze małe na wiosne-jesień
Mam też paczkę ciuszków na lato oraz ubranko do chrztu na wiosnę-lato firmy TUP TUP w stanie idealnym-raz założone (sukienka sweterek kapelusz body rajstopy i skarpetki) Idealne na chrzciny na wielkanoc lub na lato(r68-74) zdjęcia ma maila

Do góry