reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ja podusie do wózeczka miałam ale o ile dobrze pamiętam od 4ms, tak samo w łóżeczku.
Podusia jest narazie zbędna ( groźba uduszenia itp.)
Łóżeczko mojej córeczki od strony nóżek dziecka ma troszkę niższy poziom (można to zaobserwować również w szpitalu, gdzie takie plastikowe "łóżeczka" na kółkach nie mają równego poziomu, jest delikatny spad.

reklama
Sawka ja mam do wózka kołderke i poduszeczke:-)

Misiówka rzeczywiscie wiatry o tej porze roku sa silne, wiec lepiej uwazac. Mysle ze sa gorsze od mrozu:tak:

Przyłączam się do pytania-mamy wóżek------->gondolę--------->a w niej......:baffled::baffled::baffled:

Ja mam śpiworek ocieplony od wewnątrz polarem + nieprzemakalne nakrycie gondolki. I tyle wystarczyło. Wiosną, jak już przestałam używać rożka, to wyciągnęłam usztywnienie i kładłam na dno wózeczka, żeby było mięciutko.

Cyprysiowa - śliczne łóżeczko!

Misiówka a masz juz ten śpiworek w domu, jesteś zadowolona i fajnie pasuje na fotelik ?? bo ja własnie chce cos takiego do fotelika bo chyba to wygodniejsze niz gruby kombinezon, jakos swobodniej dziecko bedzie sie w tym czuło tym bardziej ze nózki i rączki podkurcza taki maluch !

justyna - ja go jeszcze nie widziałam, ale teściowa ma już go u siebie w domu i była zachwycona, więc powinien być fajny.

reklama
Do góry