reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

izoldzia fajny ten wózek, ale, czy da się z niego zrobić potem dwie spacerówki? bo teraz to mi wygląda na spacerówkę z gondolą

reklama
RAPUNZEL da się zrobic dwie spacerówki ten stelaż z przodu przekłada sie do tyłu tak ze drugi dzidzius siedzi nieco niżej tak jakby w koszyku na zakupy a oparcie podnosi sie do góry i jest normalne siedzisko:)

Wczoraj ubraliśmy łóżeczko...narazie pościeli nie kładziemy bo i tak bedzie spać albo w rożku albo w śpiworku...wiec skromniutkie :)
6b56b61d7c04b1c4.jpg

U mnie w łóżeczku narazie jeszcze magazyn dziecięcych gadżetów, typu wanienka, pampersy, torba do wózka, więc nie ma się czym chwalić, no i pościeli tez nie ma jeszcze...natomiast wózek pożyczony, a nie kupiony, ale pochwalę się, co tam :-)

Załączniki

• Zdjęcia-0179.jpg
    Zdjęcia-0179.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcia-0180.jpg
    Zdjęcia-0180.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcia-0181.jpg
    Zdjęcia-0181.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 48
Ilonka pieknie przybrane lozeczko. Nie myslalas nad zmiana miejsca tej karuzeli, bo mysle, ze mozesz miec problem z wyciaganiem Boryska z lozeczka:tak:;-)
Rapunzel wozek wyglada na solidny

kasiek karuzela bedzie calkiem emigrowac bo nie pasuje do tego łóżeczka...narazie sobie stoi...pozniej wiadomo ze moglaby przeszkadzac...chyba ja damy kuzynce dla swojego dzieciaczka a my wymyslimy cos bardziej stosownego do tego typu:) ale dziekuje za uwage:)

reklama
Izoldzia no wózeczek wyszukałaś super taki sprytny dla dwóch dzieciaczków :)

Ilonka to łóżeczko masz rewelacyjne inne niż wszystkie. Bardzo mi się podoba wygląda jak łoże dla księcia :)

Rapunzel wózeczek bardzo fajny :)

Do góry