reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
Izoldzia - imponujący zakup, nie dziwię się Twoje euforii, wózek prezentuje się rewelacyjnie!
rapunzel
czyli roszpunka
U mnie w łóżeczku narazie jeszcze magazyn dziecięcych gadżetów, typu wanienka, pampersy, torba do wózka, więc nie ma się czym chwalić, no i pościeli tez nie ma jeszcze...natomiast wózek pożyczony, a nie kupiony, ale pochwalę się, co tam :-)
Załączniki
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Ilonka pieknie przybrane lozeczko. Nie myslalas nad zmiana miejsca tej karuzeli, bo mysle, ze mozesz miec problem z wyciaganiem Boryska z lozeczka;-)
Rapunzel wozek wyglada na solidny
Rapunzel wozek wyglada na solidny
kasiek karuzela bedzie calkiem emigrowac bo nie pasuje do tego łóżeczka...narazie sobie stoi...pozniej wiadomo ze moglaby przeszkadzac...chyba ja damy kuzynce dla swojego dzieciaczka a my wymyslimy cos bardziej stosownego do tego typu ale dziekuje za uwage
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Ilonka a moze wystarczy za lozeczko wstawic jakas deseczke do ktorej przymocujecie karuzele.:-) Moze jeszcze cos wymyslicie!!!
reklama
Izoldzia no wózeczek wyszukałaś super taki sprytny dla dwóch dzieciaczków
Ilonka to łóżeczko masz rewelacyjne inne niż wszystkie. Bardzo mi się podoba wygląda jak łoże dla księcia
Rapunzel wózeczek bardzo fajny
Ilonka to łóżeczko masz rewelacyjne inne niż wszystkie. Bardzo mi się podoba wygląda jak łoże dla księcia
Rapunzel wózeczek bardzo fajny
Podziel się: