reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

izoldzia fajny ten wózek, ale, czy da się z niego zrobić potem dwie spacerówki? bo teraz to mi wygląda na spacerówkę z gondolą

reklama
RAPUNZEL da się zrobic dwie spacerówki ten stelaż z przodu przekłada sie do tyłu tak ze drugi dzidzius siedzi nieco niżej tak jakby w koszyku na zakupy a oparcie podnosi sie do góry i jest normalne siedzisko:)

Wczoraj ubraliśmy łóżeczko...narazie pościeli nie kładziemy bo i tak bedzie spać albo w rożku albo w śpiworku...wiec skromniutkie :)
6b56b61d7c04b1c4.jpg

U mnie w łóżeczku narazie jeszcze magazyn dziecięcych gadżetów, typu wanienka, pampersy, torba do wózka, więc nie ma się czym chwalić, no i pościeli tez nie ma jeszcze...natomiast wózek pożyczony, a nie kupiony, ale pochwalę się, co tam :-)

Załączniki

• Zdjęcia-0179.jpg
    Zdjęcia-0179.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcia-0180.jpg
    Zdjęcia-0180.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcia-0181.jpg
    Zdjęcia-0181.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 46
Ilonka pieknie przybrane lozeczko. Nie myslalas nad zmiana miejsca tej karuzeli, bo mysle, ze mozesz miec problem z wyciaganiem Boryska z lozeczka:tak:;-)
Rapunzel wozek wyglada na solidny

kasiek karuzela bedzie calkiem emigrowac bo nie pasuje do tego łóżeczka...narazie sobie stoi...pozniej wiadomo ze moglaby przeszkadzac...chyba ja damy kuzynce dla swojego dzieciaczka a my wymyslimy cos bardziej stosownego do tego typu:) ale dziekuje za uwage:)

reklama
Izoldzia no wózeczek wyszukałaś super taki sprytny dla dwóch dzieciaczków :)

Ilonka to łóżeczko masz rewelacyjne inne niż wszystkie. Bardzo mi się podoba wygląda jak łoże dla księcia :)

Rapunzel wózeczek bardzo fajny :)

Do góry